Posle svađe sadašnjeg i bivšeg mentora, Sidik Šabanović pod velikim pritiskom u „Zvezdama Granda“: „To je opterećenje, teško mi je“ (VIDEO)

Sidik Šabanović već treći put pokušava da se domogne finala „Zvezda Granda“, a u ovoj sezoni je, kako kaže, pod velikim pritiskom jer važi za jednog od favorita.

Ove subote briljirao je u takmičenju, iako je njegov nastup uspeo da posvađa sadašanjeg i bivšeg mentora Dragana Stojkovića Bosanca i Aleksandra Milića Milija.

Posle nastupa Sidik je za Grand podelio svoje utiske iz trećeg kruga i otkrio zbog čega je u ovoj sezoni pod velikim pritiskom.

sidik sabanovic pod pritiskom
Sidik Šabanović pod pritiskom u „Zvezdama Granda“

-Bilo je dobro, mada je s moje strane bilo greškica u drugoj pesmi, ali ništa strašno. Malo sam strahovao upravo zbog te druge pesme, ali kad je adrenalin povukao, bilo je to dobro –rekao je Sidik za Grand i otkrio da li mu je opterećenje to što važi za favorita od starih takmičara.

-Jeste, ima dosta dobrih mojih nastupa i emisija iza mene, samo treba da težim da budem bolji, ne smem da budem gori. Jeste opterećenje, baš treba dobro da se pripremim i dobro da razmišljam o svemu. Ne mogu da kažem da je novim kandidatima lakše što se tiče nastupa, ali što se tiče komentara žirija mislim da im je malo lakše –smatra Šabanović kom je mentor uputio manje zamerke u trećem krugu.

0A0A2022

Kako kaže, Bosanac retko kad ima zamerke za njega jer odlično funkcionišu kao tim, a otkrio je i kako teku njihove probe.

-Sve je super, Boske i ja kao prava dva jarana (smeh). Pošto ne dolazim često u Beograd, šaljem mu snimke, on mi kaže šta ne valja. Ono što mu se dopada kod mene jeste što kad mi objasni, ja odmah to primenim. Nemam problema kad je reč o pripremama – rekao je Sidik, pa se osvrnuo na svađu Bosanca i Milija koja se dogodila upravo zbog njega.

0A0A1952

Na pitanje da li je Bosanac bio ljut na Milija što mu nije dao glas, Sidik odgovara:

-To Bosanac najbolje zna. Ni Miliju ne mogu da zamerim jer je on moj bivši mentor, on je ekstra dobar čovek. Sad to što su se posvađali oko mene, ja to ne znam…-

Sidik je istakao da ima viziju u najgledanijem muzičkom takmičenja, a koji je njegov cilj saznajte u intervjuu na početku teksta.

Sidikov nastup u „Zvezdama Granda“ možete da pogledate u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić/A.Milinković