PLJUŠTALE KRITIKE U „Zvezdama Granda“ Jedan član žirija izazvao haos: „Krenuo si štiklom u ja*a“ (VIDEO)

Dok ste još pod utiskom prethodne epizode najgledanijeg šoua u regionu „Zvezde Granda“, ekipa Granda odlučila je da vam zagolica maštu i otkrije deo dešavanja koja vas čekaju već u subotu.

Ne sumnjajte da će i narednog vikenda biti turbulentno, ali i sa mnogo smeha i šale, a kako drugačije i da bude poznavajući humor Voje Nedeljkovića.

-Poneo si deku da se pokriješ! (smeh)- našalio se voditelj kada je ugledao Bosanca sa jaknom u ruci.

-Pa da moram, stariji čovek, da mi ne ozebe prostata- kroz smeh je odgovorio Stojković.

haos u zvezdama granda

Haos u Zvezdama Granda, saznajte šta će se dešavati u novoj epizodi!

Naravno, ništa bez konstruktivnih kritika članova čuvene osmorke, kako na račun takmičara, tako i na račun Saše Popovića.

-Znači ti i o klin, matrica u ploču! Nemoj više da me isključuje, čim čujem to pištanje skoči mi kosa na glavi- pobunila se Viki Miljković, a kritike na račun kolega usledile su od Đorđa Davida.

-Zbog čega se spočitavaju stvari? Ovo je već drugi put od strane određenih članova žirija i to već odmah na početku! Bosanac, krenuo si štiklom u ja*a- konstatovao je roker.

ipiccy image 9 3
Haos u Zvezdama Granda, Đorđe kritikovao kolege!

Međutim, Boske nije mario za komentare, dok je Viki nastavila da se buni budući da je Saša i dalje „diskriminisao“ čuvenim tasterom.

-Ovo nije fer! Samo puštate Milija da pišti, a ja se ništa ne čujem šta pričam – pobunila se pevačica ponovo nakon čega je Popović ponovo prekinuo i izazvao lavinu smeha u studiju.

haos u zvezdama granda 3
Haos u Zvezdama Granda

Jedan od takmičara uspeo je da zbuni Viki MIljković te ga je pevačica upitala šta mu se dešava sa glasom, međutim odgovor je usledio od Đorđa Davida:

-Ne, ne, jeo je jutros protezu sa Milijem zajedno, pa…

Šta vas još očekuje u novoj epizodi „Zvezda Granda“ saznajte u videu na početku teksta.

haos u zvezdama granda 4

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Nadica Ademov proslavila rođenje ćerke

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/Grand,
Autor: J. Jović