Ćerka finaliste Nikad nije kasno u Zvezdama Granda: „Tata je tu da kritikuje, nisam imala sreće“ (VIDEO)

Ćerka finaliste takmičenja „Nikad nije kasno“ Mirka Đurđevića, Anđela zablistala je prošle subote u „Zvezdama Granda“ i sa pozicije izazivača otišla u tim Svetlane Cece Ražnatović.

Ona se za Grand oglasila odmah nakon nastupa i priznala da je od samog početka priželjkivala da bude baš u Cecinom timu.

cerka finaliste nikad nije kasno u zvezdama granda
Ćerka finaliste Nikad nije kasno u Zvezdama Granda

Ćerka finaliste Nikad nije kasno u Zvezdama Granda

-Osećaj je zaista fenomenalan, možda sam se i nadala da ću proći i želja mi je ispunjena da budem kod Cece. Poštujem sve mentore i mislim da bi bilo isto i da sam kod nekog drugog – počela je ona za Grand i otkrila šta to Cecu izdvaja od ostalih mentora:

-Slušam Cecu, ali mislim da je izdvaja ta neka posebna emocija koju i ja osećam kroz njene pesme. Zato ih i pevam često.

cerka finaliste nikad nije kasno u zvezdama granda 2
Ćerka finaliste Nikad nije kasno u Zvezdama Granda

Pre nekoliko godina, Anđelin tata Mirko takmičio se u emisiji „Nikad nije kasno“, a ona je u jednom krugu pevala sa njim na Grandovoj sceni.

Anđela kaže da joj to iskustvo nije pomoglo i da je i sada imala tremu kao kada je prvi put pevala na velikoj sceni.

cerka finaliste nikad nije kasno u zvezdama granda 1
Ćerka finaliste Nikad nije kasno u Zvezdama Granda

-Nisam imala sreće što sam već pevala na sceni. Tata je bio ovde, došao je do finala. Ja sa njim svakodnevno vežbam iako sam inače pijanista, završila sam klavir i solo pevanje. Svaki njegov savet je dobrododšao, on je tu da kritikuje, ali i naravno i da bodri – dodala je ona.

cerka finaliste nikad nije kasno u zvezdama granda 4
Ćerka finaliste Nikad nije kasno u Zvezdama Granda

Mlada pevačica samouvereno za kraj razgovora kaže da želi dosta toga da nauči od svoje buduće mentorke, ali je spremna i da ide od finala.

-Naravno da želim naučim od nje, ali i da idemo jako do finala, spremna sam – zaključila je Anđela, a ceo intervju pogledajte na početku teksta.

Kako je Anđela pevala sa tatom u emisiji „Nikad nije kasno“, pogledajte u videu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković