Login/Registracija

Žiri oduševljen Jankom iz Bugarske: „To ovaj šou treba, daleko ćeš stići“

Večeras su se u duelu u najgledanijem takmičenju našli Elvir Zabelji i Janko Jankov, a gotovo svi članovi žirija složili su se da je Yanko zablistao i bio odličan, te ubedljivo odneo pobedu sa rezultatom 7:0.

Nakon duela između ova dva kandidata, Mili pohvalio Janka iz Bugarske i priznao da je dobro što se prijavio za takmičenje.

U poređenuju sa Jankom, nisi imao nikakve šanse, Janko ti si fantastičan kandidat drziš se jos uvek tih pesama, ja želim jos jednom da ukažem, pevaj brže pesme, bugarske pesme, to je tvoj jezik, to ovaj šou treba, mislim da ćes tako sigurno jako daleko otići -objasnio je Mili.

0A0A4722 1

Janko Jankov i Elvir Zabelji

Nakon nastupa članovi žirija pitali su ga da li može i da zapeva neku bugarsku pesmu, a Janko je to sa oduševljenjem prihvatio nakon čega ih je još više iznenadio i dobio pohvale od Ane Bekute i Milija:

-Bravo!- govorili su oni, nakon čega je Marija Šerifović dala svoj savet Elviru:

IMG 0294
Yanko Yankov i Elvir Zabelji

Kandidat broj jedan, samo jean savet, pošto si na početku, mnogo trilerišeš, to nije lepo, moraš da nađes meru– rekla je Marija sa kojom se i Ceca složila pa dodala:

-Janko odličan si, svaka ti čast za pevanje na spskom jeziku, nemam zamerki, a što se prvog kandidata tiče, složila bih se sa Marijom, što je rekla smanji malo trilerisanje, imaš emoociju, lepu boju glasa, lepo pevaš, ali ne moze na svaku reč ukras da bi bilo razumljivo.

0A0A4835

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: K.Marković