Bugarin Janko Jankov iskreno o „Zvezdama Granda“: „Neću to da pevam“ (VIDEO)

Janko Jankov (26) iz Pernika kod Sofije osvojio je nepodeljene simpatije žirija tokom prvog pojavljivanja u ovoj sezoni takmičenja „Zvezde Granda“, a njegove izvedbe pesama „A ti, još me voliš ti“ Ljube Aličića i „Kraljice srca moga“ Šabana Šaulića pružile su pregršt emocija publici.

Bugarin Janko Jaknov o Zvezdama Granda

Jedini Bugarin u „Zvezdama Granda“ priznao je je u razgovoru za Grand da je zadovoljan nastupom, a otkrio je i da li će udovoljiti insistiranju pojedinih članova žirija, kada je reč o izboru repertoara.

0A0A8631
Bugarin u „Zvezdama Granda“

-Zadovoljan sam jer sam uspeo da prođem u sledeći krug. Imao sam veliku tremu, ali sam uspeo da je prevaziđem i da odem dalje direktno, bez baraža – priznao je Janko nakon nastupa.

Takmičar iz Bugarske otkrio je koliko ima podrške u mestu gde živi.

-Svi koji me poznaju tamo gde živim podržavaju me i nadam se da ih neću razočarati. Cilj mi je da uspem da ostanem zdrav kako mi se ne bi desila situacija kao pre dve godine kada sam zbog korone morao da napustim takmičenje – rekao je Janko.

Bugarin u Zvezdama Granda 2

Kandidat je otkrio i da se u Bugarskoj veoma sluša srpska muzika.

-U Bugarskoj se veoma sluša srpska muzika, odnosno ovo je tako reći naša muzika. Volimo jako i Šabana i Cecu i mnoge druge koji pevaju srpski folk i srpske narodne pesme – otkrio je Janko.

Takmičar je rekao i da neće da izvodi bugarske pesme u takmičenju uprkos sugestijama žirija.

-Neću da pevam bugarske pesme. Kada sam bio mali moji mama i tata su slušali samo srpske pesme. Odrastao sam uz srpsku muziku i zato sam ovde u „Zvezdama Granda“. Uostalom, to mi pitaju i u Bugarskoj ali ja to neću da radim. Samo srpske pesme pevam – ispričao je Janko.

0A0A8654

Bugarin je otkrio i šta očekuje u nastavku takmičenja.

-Videćemo, iz kruga u krug – rekao je uz osmeh Jankov.

Podsetimo, takmičar je još na sceni priznao da je imao veliku tremu, a posebno je pozdravio Viki MIljković koja mu je bila mentor u takmičenju pre dve godine kada je morao da odustane oz zdravstvenih razloga, dok je u ovonedeljnoj emisiji dospeo u tim Snežane Đurišić.

BONUS VIDEO: Šaban Šaulić i Aleksandra Prijović pevaju na slavi

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/V.Brusin