Damjan ima samo 16 godina, a kida na sceni, Ceca i Boske u šoku: „Ti si talentovani Apolon“

dajan vracar i almir delic duel
Damjan Vračar i Almir Delić duel

Damjan Vračar (16) pojavio se večeras prvi put u „Zvezdama Granda“ i očarao žiri koji je samo delio pohvale. Za protivnika je imao iskusnog Almira Delića koji je ove nedelje pod temeperaturom došao na snimanje, pa nije mogao da se pokaže u najboljem svetlu.

Damjan Vračar i Almir Delić duel

Obojica su dali sve od sebe da se prikažu što bolje, ali je od strane žirija pobedu odneo Damjan, dok je Saša izjednačio, a na kraju je Bosanac odlučio da ipak zadrži Almira u timu.

Nakon nastupa samo su se ređale pohvale na Damjanov ručun, a žiri se saglasio da je on veliko osveženje u takmičenju.

-Ti si dete tako osveženje i toliko slatko i emotivno pevaš sa tako malo godina. Sam si se sprmao, dopao si se svima ovde, svaka ti čast – rekla je Ceca.

IMG 0092
Damjan Vračar i Almir Delić duel

I ostali članovi žirija su imali samo reči hvale, dok je Marija u svom izlaganju priznala da su obojica večeras bili na visini zadatka.

-Almire, istina je bez obzira na tvoje stanje, broj jedan je bio bolji, svežiji, tačniji. Lep si Damjane, lepa ti je energija, lepo si se obukao, sve mi se dopada. Ali svakako želim sreću, dobri ste.

-Ja ću glasati za Almira, bio si odličan, nisi pravio naučni rad. Pevaš dobro, bolestan jesi i čestitam ti što si došao u ovom sranju. Prvi, stavrno si talenat i lepo pevaš, ali mene zadivljuje ovolika blagonaklonost ka mladosti. Ja kažem da se pojavi neko od osam godina, oni bi ga odmah usvojili – zaključio je Bosanac.

Ceca ljubi Bosanca

ceca ljubi bosanca
Ceca ljubi Bosanca

Onda se Ceca pobunila sa mesta, pa je morala da priđe Bosketu i da mu objasni da je Damjan bio bolji u ovom duelu i da je talentovani Apolon, a harmonikaš je na kraju dobio poljubac od koleginice. Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković