Julija Petrović pokidala Marijinu pesmu, ona ostala bez reči: „Svaka čast na hrabrosti“

andjela i julija duel
Anđela Simonović i Julija Petrović duel

Anđela Simonović stala je ove subote prvi put na Grandovu scenu, a za protivnicu je izabrala već iskusnu takmičarku Juliju Petrović koja je ove sezone u mentorskom timu Đorđa Davida.

Anđela Simonović i Julija Petrović duel

Sve je iznenadila činjenica da je Julija izabrala numeru Marije Šerifović „Moj grad“ za večerašnji nastup, a dobila je i sve pohvale žirija za ovo izvođenje.

Julija je odnela pobedu u ovom duelu, sa maksimalnim brojem glasova, dok će Milica svoju šansu za naredni krug potražiti ponovo u baražu.

Julija Petrović pokidala Marijinu pesmu

IMG 0004
Anđela Simonović i Julija Petrović duel

Nakon glasanja, prva je dobila reč Marija, koja je pohvalila Juliju i čestitala joj na hrabrosti kada je u pitanju izbor njene pesme.

-Broj jedan, previše grešaka lutko, imaš ti neki sladak triler, ali mora još da se vežba. Broj dva, sve pohvale za hrabrost, za promenu identiteta, sve je bilo lepo, tačno i precizno – kazala je Marija.

0A0A4871
Anđela Simonović i Julija Petrović duel

Kako je Milica preklom iz Lebana, Bosanac je iskoristio momenat da pozdravi svoju rodbinu, jer je kako je priznao njegov otac poreklom sa juga Srbije.

-Julija je dobra i ja ne bih opservirao na temu prve ni druge pesme. Moja Lebančanka, znaš li gde je selo Rujkovac, odatle je moj tata i čuveni kompozoitor Mile Bas. Vrlo si talentovana i to je moj grad – kazao je Boske.

0A0A4860 1
Anđela Simonović i Julija Petrović duel

Ceca i Viki su takođe imale sve pohvale na Julijin račun, ali nisu izostavile ni da pohvale Milicu koja je iz njihovog kraja.

Na samom kraju je završnu reč dao i Đorđe David kao Julijin mentor, a roker nije krio koliko je ponosan na sve što je njegova takmičarka večeras pokazala.

-Julija, samo nastavi u tom pravcu, ne smemo da budemo dosadni, ti imaš lepezu koja je neverovatna, možeš da pevaš sve. Za Marinu pesmu i ja imam zamerke, meni se na novom Marijinom albumu upravo dopala najviše ova pesma – kazao je Đole.

PROČITAJTE I:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković