Šejla Zonić dominira u Zvezdama Granda, a ovaj detalj iz njenog života niste znali

sejla zonic
Šejla Zonić

Mlada i talentovana pevačica iz Bosne Šejla Zonić i večeras je izdominirala u „Zvezdama Granda“, a več od prvog pojavljivanja region ne prestaje da bruji on njoj.

sejla zonic 2
Šejla Zonić

Ovo niste znali o Šejli Zonić

Skromna i povučena devojka neverovatnog talenta osvojila je srća publike sa prostora bivše Jugosvavije, a svi se pitaju ko je Šejla Zonić.

Nedavno smo putem društenih mreža saznali da je njen ujak poznati pevač i kegenda „Južnog vetra“ Kemal Malovčić, a od tada je svima jasno od koga je mlada pevačica nasledila talenat.

Završila je muzičku akademirju, magistrirala na odseku teorija muzike, a podjednako dobro peva sve muzičke zanrove, od sevdalinki, do Adel.

SEJLA ZONIC 29 GOD. TUZLA 5

Predavala je pevanje i klavir, a sada radi kao vokal coach i darži privatne časove mladim talentima koji joj se jave putem društvenih mreža.

Tokom prvog nastupa pobrala je sve simpatije članova žirija, a samo jednu kritiku od Marije Šerifović da je u pevanju previše ozbiljna.

Ja sam Šejla Zonić, pre nego sam se udala prezivala sam se Grgić. Tokom studiranja postala sam član sevdah grupe Divanhana, s njima sam pevala na tri kontinenta i snimila album „Zavrzlama“ koji je dobio svetska priznanja i nagrade. Nakon što sam magistrirala na Muzičkoj akademiji, počela sam u privatnim i javim školama predavati pevanje, klavir i solfeđo– rekla je Šejla i nastavila:

-U jednom momentu sam shvatila da najviše volim da pevam i da želim graditi svoju karijeru kroz svoje ime. Tada sam započela solo karijeru i odabrala sam svoj put kroz takmičenje Zvezde Granda! Imala sam razna gostovanja sa Divanhanom, mnogi mediji su pisali o meni jer pevam sve žanrove muzike na različitim jezicima, ali šira javnost je za mene saznala tek nakon mog prvog pojavljivanja u Grandu.

Šejla ne krije da se za takmičenje prijavila zbog toga što želi da pobedi, a svoju samouverenost temelji na iskustvu i talentu koji poseduje.

Dugo mi je trebalo da shvatim da samo aplauz nije dovoljan da izgradim svoju karijeru. Uvek sam išla na sve ili ništa, uz dozu raznih ograničenja. A sada, sada idem samo na sve! Nisam se prijavila na Grand da se takmičim, već da pobedim! Ali ne mislim isključivo na pobedu kao „prvo mesto“ već da imam oko sebe tim ljudi koji me poštuje i uvažava, sa kojima ću da gradim svoju karijeru uz obostrano zadovoljstvo. To je moja želja, a ja ću se truditi to da ostvarim. Imate apsolutno pravo da me podržite– rekla je ona.

Kako je Šejla pevala večeras u Zvezdama Granda, pogledajte u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković