Login/Registracija

Viki Miljković i Saša Popović za JEDAN dan prodali čak 50 STANOVA! Pevačica poručila: „Tek imam nameru da se OBOGATIM“

Pevačica Viki Miljković je poslednje dve godine postala ozbiljna preduzetnica, a njena firma lider u regionu kada je u pitanju prodaja luksuznih stanova.

Pre nekoliko nedelja organizovan je prodajni dan u novom stambenom kompleksu „Lux51“ koji zajedno gradi sa kreativnim direktorom Grand produkcije Sašom Popovićem.

U medijima se tada pojavila vest da je pevačicina firma za jedan dan prodala čak 50. najmodernijih stanova, a Viki je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ potvrdila ovu priču.

-Da istina je, to je bio taj prodajni dan koji je organizovala moja firma „Residencehills“. Mi smo se dugo spremali za taj prodajni dan, imali smo ozbiljnu marketing kampanju. To je zaista ozbiljan projekat, jedini koji se gradi na Bežanijskoj kosi – rekla je Viki, a onda se nadovezala voditeljka Vesna Milanović:

-Kažu da je naselje prelepo, da ima čak i bolji pogled od „Beograda na vodi“.

-Jeste, prelep je pogled i fantastičan vazduh, zaista sve. Tu se kupuje životni stil, a ne samo stan – odgovorila je pevačica.

Voditelja Sinišu Medića je zanimalo da li se Viki više obogatila od pevanja ili prodaje stanova, a njen odgovor je iznenadio mnoge.

-Nisam se uopšte obogatila, tek imam nameru da se obogatim! Nikada nisam trčala za parama, to savetujem i mom detetu, ali i svim kandidatima. Radite i trudite se pa će sve doći na svoje, pare nisu jedni motiv, ali bez njih ne može. Radim časno i pošteno, takva je moja karma da moram dobro da se namučim za sve u životu- zaključila je pevačica u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Foto: Luka. C,
Autor: A. Milinković