Viki Miljković proširila biznis i na drugi kontinent: „Uzeli smo jednu kuću u Majamiju“ (VIDEO)

VIKI MILJKOVIC ZG SNIMANJE 05102022 FOTO MUNJA 6

Osim žiriranja u „Zvezdama Granda“ i koncerata, pevačica Viki Miljković već dve godine uspešno posluje sa svojom firmom koja se bavi prodajom luksuznih nekretnina širom sveta.

Krenula je od Beograda, a sada ima još tri predstavništva u Dubaiju, Nemačkoj i Turskoj, pa je tako od publike dobila epitet da je najbolja preduzentica među pevačicama. Ovu laskavu titulu nosi sa ponosom, a pre dve nedelje predstavila je novi projekat gde njena firma gradi stanove zajedno sa kreativnim direktorom Grand produkcije Sašom Popovićem.

-Prodajni dan je prošao fantastično u „Luksu“, moja firma je oranizovala taj dan, jako dobro smo uradili svoj posao i naišli smo na dobar odziv klijenata. Mogu da kažem da sam jako zadovoljna – počela je pevačica za Grand.

Kako sredinom meseca putuje na veliku američku turneju sa pobednikom Nerminom Handžićem zanimalo nas je da li Viki ima u planu proširenje svog biznisa preko okeana i kako će izgledati druženje sa publikom nakon deset godina od prošle turneje.

0A0A4516

-Jedva čekam zaista da odem, nisam dugo bila, a obožavam publiku u Amrenici, ide i pobednik Nermin Handžić, biće fanstastično. Idem sada nakon 10. godina u Ameriku, zaista nisam dugo bila. Tamo je neka posebna enegrija i publika, uvek se lepo provedem. Poslednji put sam bila na turneji sa Sašom Matićem i bilo je sjajno. Sada sam rešila da slobondno vreme iskoristim kako bih se i odmorila. Uzeli smo jednu kuću u Majamiju, da se malo odmorimo, zaslužili smo, dugo nismo imali odmor. Te nedelje ćemo se odmoriti i imati jedan nastup, nakon toga idemo u Čikago za Novu godinu. Spremili smo i poseban repertoar za ove koncerte, biće tu dobre muzike, mojih hitova i sa tim repertoarom nastavljamo da radimo kada se vratimo na ostalim nastupima – dodaje ona.

Za sam kraj razgovora, pevačica se osvrnula i na novu sezonu „Zvezda Granda“ i priznala da li i ove godine ide na pobedu.

Capture 1 30

-Radila sam sa prvom grupom kandidata, to je grupa koja je prošla već prvi krug. Sada radim sa njima pre odlaska u Ameriku i kada se vratim nastavljamo dalje. Inače smo stalno sa kandidatima na online vezi, tako se viđamo, biramo pesme i vežbamo. Rano je još da se komentariše pobednik, tek smo završili prvi i počeli drugi krug. To je zaista dugačak put do finala, pobednika možemo tek da komentarišemo negde u aprilu – zaključila je Viki, a u nastavku teksta pogledajte video:

Foto: Z.K.Munja/youtube,
Autor: A. Milinković