Nakon zakletve pred Bogom, pevač sprema GALA svadbu: Broj zvanica će vas ŠOKIRATI

alen hasanovic 1

Nakon dugogodišnje emotivne veze, nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Alen Hasanović u septembru se zakleo na večnu ljubav izabranici Aidom Cako, a nakon Šerijatskog venčanja par je otputovao na romantični medeni mesec u jedno luksuzno letovalište.

Novopečeni mladenci su uživali na Maldivima, a pevač je samo za Grand otkrio kako se oseća kao oženjen čovek i da li uskoro planiraju proširenje porodice.

-Našao sam pravu ženu, da nije prava ne bih se oženio. Što se tiče mene i moje supruge naša ljubav je bila sudbina, ja verujem u to. Sledeće godine u aprilu ako Bog da biće svadba, veliko veselje, sigurno će biti oko 500. gostiju, veliki restoran, biće fino i luksuzno, mi smo tako zamislili – kaže on.

Alen Hasanovic

Alen je podelio i svoje utiske sa putovanja i iskreno priznao zbog čega su odabrali baš ovu destinaciju za medeni mesec.

-Kad smo stigli tamo, prvi dan je bila kiša, ali kasnije je bilo i sunca. Maldive sam sanjao ceo život, želeo sam to da vidim. Sledeće godine ćemo odabrati neku novu destinaciju. Ovo je bilo putovanje za medeni mesec, ali će sigurno posle svadbe biti još jedno – rekao je pevač.

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković