ŠIROKO: Nakon TAJNOG venčanja Darko Lazić ženi kupio stan

Darko Lazic 1

Pevač Darko Lazić se oženio izabranicom Katarinom pre dva dana, nakon što je malo pre toga potvrdio da su „oboje razvedeni“, te da nema prepreka njihovoj ljubavi.

Darko i Katarina su se, kako su preneli domaći mediji, venčali u tajnosti, a sudbonosno „da“ izgovorili su u opštini u Novom Sadu, u prisustvu nekoliko ljudi.

– Lazić je do ušiju zaljubljen u Kaću! Sve bi uradio za nju, a odluka da ne žive u mestima u kojima je on dosad živeo iznenadila je njegove bliske ljude. Kupio je stan u Novom Sadu, u kom će uskoro nastaviti zajednički život – ističe izvor Blica na početku.

– Darko je želeo da iznenadi Katarinu, pa je sve pripremao u tajnosti. Odrešio je kesu, pa prepisao nekretninu na nju, što ju je ostavilo bez teksta! Stan ima 110 kvadrata, na odličnoj je lokaciji, a o Beogradu Darko ne razmišlja, tamo će dolaziti samo zbog poslovnih obaveza i zbog ćerkice koju ima sa Anom Sević – dodao je dobro obavešten izvor.

Darko Lazic

Podsetimo, ovo venčanje je održano u strogoj tajnosti, a Darkova majka Branka je za medije potvrdila da se njen sin venčao, dok se pevač nije javljao novinarima do sada.

– Hvala, čula sam i ja, ali ne znam ništa, najbolje da pozovete Darka pa će vam on ispričati – izjavila je Braka juče.

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković/Blic