Login/Registracija

ŠIROKO: Nakon TAJNOG venčanja Darko Lazić ženi kupio stan

Pevač Darko Lazić se oženio izabranicom Katarinom pre dva dana, nakon što je malo pre toga potvrdio da su „oboje razvedeni“, te da nema prepreka njihovoj ljubavi.

Darko i Katarina su se, kako su preneli domaći mediji, venčali u tajnosti, a sudbonosno „da“ izgovorili su u opštini u Novom Sadu, u prisustvu nekoliko ljudi.

– Lazić je do ušiju zaljubljen u Kaću! Sve bi uradio za nju, a odluka da ne žive u mestima u kojima je on dosad živeo iznenadila je njegove bliske ljude. Kupio je stan u Novom Sadu, u kom će uskoro nastaviti zajednički život – ističe izvor Blica na početku.

– Darko je želeo da iznenadi Katarinu, pa je sve pripremao u tajnosti. Odrešio je kesu, pa prepisao nekretninu na nju, što ju je ostavilo bez teksta! Stan ima 110 kvadrata, na odličnoj je lokaciji, a o Beogradu Darko ne razmišlja, tamo će dolaziti samo zbog poslovnih obaveza i zbog ćerkice koju ima sa Anom Sević – dodao je dobro obavešten izvor.

Podsetimo, ovo venčanje je održano u strogoj tajnosti, a Darkova majka Branka je za medije potvrdila da se njen sin venčao, dok se pevač nije javljao novinarima do sada.

– Hvala, čula sam i ja, ali ne znam ništa, najbolje da pozovete Darka pa će vam on ispričati – izjavila je Braka juče.

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković/Blic