Trudna Zvezda Granda mesecima krila najlepše vesti, a sada otkrila pol bebe, pljušte čestitke FOTO

EMINA TUFO PZD SNIMANJE 19062023 FOTO MUNJA 3

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“, Emina Tufo podelila je najlepše vesti o trudnoći.

Pevačica koja se prošle godine udala u tajnosti, za Grand je otkrila kako planira proširenje porodice,a ta želja joj se sada i ostavrila.

emina t
instagram.com/eminatufo95

Emina je objavila fotku u uskoj haljini ispoed koje se nazire stomak, ne skrivajući sreću povodom prinove-

Uskoro– napisala je ona uz emotikone roze mašnica, čime je otkrila da se radi o devojčici, a zatim je izbacila i sliku sa roze cuclicom ispod koje su se nizale čestitke.

hsduw
instagram.com/eminatufo95

Ona je za Grand nedavno govorila o večnanju, a tada je priznala da joj je suprug velika podrška, ali i naglasila da on ne želi javno da se eksponira u medijima.

– Ja sam već godinama usko vezana za njega, on je odlučio da bude velika podrška u mom poslu. Većinu posla on i vodi, za ovih šest godina nismo imali jednu ljubomornu scenu, verujemo jedno drugom i podržavamo se. Nije muzičar, ali je godinama uz mene tu, navikao je već i naučio mnoge stvari, dugo je u ugostiteljstvu pa je već mnogo toga znao – rekla je ona za Grand.

BONUS VIDEO- Emina Tufo o mužu:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić