Kraljica bakšiša kupila stan u Beogradu! Pogledajte u kakvom luksuzu sad uživa: „Sledeći je dvorac“

MATEA GP SNIMANJE 05022024 FOTO MUNJA 16

Nakon objave da je raskinula višegodišnju vezu sa devojkom i iznenađenja od strane misterioznog obožavaoca koji joj je poklonio 1001 ružu, kraljica bakšiša Matea Stanković pohvalila se još jednom nekretninom u Srbiji.

Iako godinama živi u Beču, ima kuću u Požarevcu koju često obilazi, došao je na red i Beograd.

-Iako živim u Beču, odlučila sam da kupim nekretninu za svoje potrebe jer često dolazim u Beograd. Jako mi je važno da se osećam kao kod kuće gde god da se nalazim. Da budem kao svoj na svome, što se kaže. Nama pevačima je nekada dosta i hotelskih soba. Pa kad već mogu da priuštim, Bogu hvala na tome, zašto ne bih. Ulaganje u nekretninu je uvek pametna stvar– rekla je Matea za Grand.

IMG 20240706 WA0031

Stan odiše luksuzom i mirnim tonovima, a Matea kaže da je vodila računa o svakom detalju.

-Ne bih da govorim o ciframa, ali mogu da kažem da sam potrudila da svaki komad nameštaja odaberem u dogovoru sa mojim arhitektom. Još nisam stan opremila onim sitnim detaljima, zbog posla i nemogućnosti da budem fizički prisutna, to je sledeći korak svakako. Ispratila sam sve što mene zanima, i zadovoljna sam kako izgleda– istakla je pevačica.

IMG 20240706 WA0028

Matea ističe da će dosta vreme ovog leta provesti u Beogradu, zbog snimanja nove pesme i spota, pa se odlučila da kupi stan u jednom od luksuznijih lokacija u prestonici. Ističe da još uvek ponosno nosi titulu kraljice bakšiša, a pitali smo je za komentar na to što je Jana nedavno kupila dupleks od pola miliona evra.

-Videla sam to, svaka joj čast. Volim sposobne žene, verujem da ću i ja uskoro moći uskoro da se pohvalim takvom nekretninom. Radim na tome intezivno, evo uskoro sledi još jedna pesma. Ko zna, možda vas iznenadim i brže nego što mislite. A možda bude i neki dvorac, ko zna- rekla je kroz smeh Matea.

IMG 20240706 WA0035
IMG 20240706 WA0027

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Privatna arhiva,
Autor: S. Ćulibrk