Kako je harmonikaš osvojio učiteljicu? „U teškom periodu života bila mi je sve“

JOCA ORKESTAR NNK SNIMANJE 07122024 FOTO MUNJA ok 1

Vest da će muzičar Joca Savić postati tata treći put obradovala je mnoge ljubitelje šoua „Nikad nije kasno“, koji ga godinama gledaju kao šefa orkestra koji prati takmičare.

Posle šest godina njegova supruga Ana je u drugom stanju, što je najviše obradovalo njihove naslednike koji imaju 12 i 6 godina, a koji će uskoro da dobiju sestru.

Ljubavna priča harmonikaša i učiteljice počela je pre više od jedne decenije, a muzičar je u razgovoru za Grand otkrio kako je počela.

joca savic rodjendan

Joca se prisetio prvog susret sa učiteljicom koja je danas omiljena u osnovnoj školi gde radi.

-Upoznali smo kad smo bili veoma mladi. Prva moja misao kad sam je sreo je bila ta da će biti moja žena jednog dana. Od trenutka našeg prvog susreta do ulaska u vezu 2010. je prošlo je mnogo. Povremeno smo se sretali i svaki taj slučajni susret oboje i dan danas pamtimo. Godine 2010. smo se sreli u klubu koji sam ja držao sa mojim kumom. Pošto je ona studirala u Beogradu dolazila je samo vikendom i tad je dolazila i kod nas na neke svirke – ispričao je šef orkestra za Grand i nastavio:

-Počeli smo na moju sreću češće da se viđamo i posle jednog mog vrlo teškog životnog perioda koji je trajao od 2008. do 2010. godine, a u kom sam se oporavljao od udesa motorom, ona je bila sve što mi je potrebno u životu. Ubrzo smo shvatili da smo idealni jedno za drugo i vrlo brzo smo zakazali svadbu.

Koliko je ona ponosna na njegov uspeh u svetu muzike, toliko je i Joca njena podrška.

Ona radi u jednoj školi u Kragujevcu. Čujem da je omiljena kod dece u školi, a i roditelji vrlo često komentarišu pozitivno njen rad. Mislim da ta deca imaju sreće u životu što u jednom delu odrastanja imaju takvu osobu pored sebe – istakao je Savić za Grand, a na pitanje ko je strožiji roditelj, šef orkestra „Nikad nije kasno“ je rekao:

-Ona više vremena provodi sa njima i ne mogu da kažem da je strožija, već da sam ja popustljiviji, jer decu ne vaspitavamo na taj način da treniramo strogoću, već ih učimo poštovanju tako što pokazujemo primerom, pružamo ljubav oni nam uzvraćaju i onda tu i nema preterano mesta za strogoću. Ponašanje dece je velikim delom odraz odnosa između roditelja.

BONUS VIDEO: Selma Čavkić i Joca Savić pevaju u emisiji „Nikad nije kasno“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić