Pevač postao tata drugi put, pa otvorio dušu za Grand: „Menjam pelene, to je za mene normalno“ VIDEO

Pevač i nekadašnji učesnik „Zvezda GrandaNemanja Petrović nakon kraće medijske pauze objavio je novu pesmu, a u razgovoru za Grand otkrio je sve novitete iz privatnog i poslovnog života.

Kako je pre nekoliko meseci postao tata, pevač je pred našim kamrerama progovorio o roditeljstvu i otkrio kako se ponovo snašao u najlepšoj životnoj ulozi.

e54720d3809d558e5d24a8623fd248d9e6e1cb72

Na samom početku razgovora, pevač ističe da ima veliki povod za povratak na scenu, a to je upravo nova pesma kojom je nedavno odbradovao publiku.

-Generalno nisam odavno dolazio ovde i uvek mi je zadovoljstvo da dođem, uvek se nekako rado vratim i setim se tih nastupa u „Zvezdama Granda“. Sada je i dobar povod, nova pesma, prosto jedva čekam da je izvedem – rekao je on.

NEMANJA PETKOVIC GP SNIMANJE 25062024 FOTO MUNJA 16

Nemanja i njegova supruga su pre tri meseca dobili drugu ćerku, a on je sa osmehom na licu priznao da se sa bebom odlično snašao.

-Malo sam se odvikao od toga, Katija je već napunila tri godine, ona je sada već velika i tu su neka druga potraživanja. Zoja je sada napunila tri meseca, već sam se privikao, menjam pelene, to je za mene normalno, radio sam već sa starijom ćerkom, potpuno sam se vratio i sada je sve okej – kaže on i otkriva da li kao svaki Crnograc želi muško dete.

-Svi to kao nešto forsiraju muško, biće sin, mene to moram da kažem i nervira. Ćerke su blago i one su nešto posebno zaista. Naravno da bih voleo da imam još dece, najvažnije je samo da su deca zdrava, a sve ostalo je manje važno.

NEMANJA PETKOVIC GP SNIMANJE 25062024 FOTO MUNJA 3

Nemanja je jedan od najtraženijih na primorju, a u razgovoru za Grand otkriva da li ima vremena da pomaže supruzi oko kućnih poslova.

Dosta radim, trudim se maksimalno koliko mogu da olakšam supruzi. Dođem kasno kući, ona tada doji ili najhrani ćerku, pa tako je supruga i ja pričamo tako uveče, ispričamo se tako po tri, četiri sata, i provedemo noć zajedno – priznao je Nemanja.

nemanja petrovic zena
Instagram/nemanjapetrović

Pre nekoliko godina ostavrio je zapažen rezultat u „Zvezdama Granda“, a nas je zanimalo kakva su mu osećanja kada se priseti učešća u popularnom takmičenju.

-Scena i žiri su mi prva asocijala. Žiri je ta glavna aura i uvek je akcenat na njima. Generalno nisam imao tremu, ali je uvek bilo zadovoljstvo da izađem na scenu i da pripremim nove pesme. Taj neki momenat kada se izađe na binu je poseban, komentari, čekaš šta će da ti kažu – rekao je Nemanja i otkrio koga bi sada odabrao za mentora da se ponovo takmiči.

-Ne znam koja bih sada odabrao, meni je Jelena Karleuša bila mentor. Mislim da se ne bih više ne bih takmičio, nema potrebe, izgradio sam se kroz to takmičenje. Svi su mi dragi iz žirija, upoznao sam ih sve. Od njih sam uvek dobijao savete koji su jako značajni i to mi je veliko iskustvo.

NEMANJA PETKOVIC GP SNIMANJE 25062024 FOTO MUNJA 19

Za sam kraj razgovora Nemanja je prokomentarisao i ovogodišnju pobednicu „Zvezda Granda“ Šejlu Zonić za koju je samo imao reči hvale.

-Nisam umeo toliko da pratim emisije jer sam radio, ali sam video da je Šejla vanserijski majstor u svim žanrovima, čak i pop, narodno, sevdah, sve. Ona već jeste zvezda, za mene kada neko onako kao ona peva je već zvezda – zaključio je Nemanja, a video pogledajte na početku teksta.

2c5339c66109cf24fdb0da8507103afa8051f4a8

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković