Login/Registracija

Zainatila se: Tanja Savić se utegla u uske helanke i topić, pa pokazala kako vežba: „Kad zasijam videćeš ti ko sam“ (VIDEO)

TANJA SAVIC NNK SNIMANJE 22092022 FOTO ELENA 70 ok

Nakon mukotrpne borbe i drame sa bivšim suprugom oko svojih sinova, Tanja Savić napokon uživa sa njima u porodičnoj idili koju je savršeno izbalansirala sa svojim poslo,

Pored nastupa i obaveza oko kuće, pevačica stiže i da se posveti sebi, a ove godine odlučila je da se zainati i svoju figuru dovede do savršenstva.

Naime, Savićeva je nedavno počela ozbiljno da vežba i na dobrom je putu da iskleše željenenu figuru do leta. U uskim helankama i topiću na duge rukave, pevačica je pokazala kako izgleda jedan od njenih treniga za koji je dobila mnoštvo komplimenata.

ipiccy image 3 8

U svojoj poslednjoj objavi snimila je nekoliko vežbi za gornji deo tela koje radi kao od šale uprkos težini tegova koja nije ni malo naivna.

„Bravo“, „Samo jako“, „Seksi mama“, „Ona je bomba“, samo su neki od komentara koji se nižu ispod ovog vide.

instagram.com/tanja_savic_private/

Podsećamo, kako bi se u potpunosti posvetila sinovima, i bila prisutna u njihovom odrstanju, Tanja već izvesno vreme nastupa samo petkom i subotom.

 Imala sam potrebu da zaštitim decu i da krenem da ih vaspitavam kako treba, znala sam da sam im prekopotrebna, i izabrala sam da ne radim toliko – rekla je pevačica i otkrila da je dobila starateljstvo nad sinovima:

 Dobila sam starateljstvo i što se viđanja tiče, otac se ne oglašava, ne znam šta bih rekla po tom pitanju. Ne viđa ih. Za svoju decu bih možda i trpela taj strah i stres samo da su oni srećni, činila bih to i dalje, da je to njihova želja da ga vide, ali mi u zajednici ne možemo da budemo. Tata ih ne zove– objašnjava ona.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić