Login/Registracija

Svi stajlinzi Sanje Kužet iz finala „Zvezda Granda“: Zbog jednog izdanja je pomešali sa pobednicom (VIDEO)

Godinama unazad voditeljka Sanja Kužet je zaštitno lice popularnog takmičenja „Zvezde Granda“, a ujedno i jedna od najlepših voditeljki.

Iz subote u subotu veliku pažnju privlači svojim atraktivnim stajlinzima i izaziva brojne komentare.

Međutim, spektakularni kraj svake sezone „Zvezda Granda“ zaslužuje posebne toalete zato smo za vas izdvojili sva Sanjina izdanja u kojima se pojavljivala u finalima.

Na kraju prošlogodišnje sezone Sanja Kužet pojavila se u elegantnoj, ali i izazovnoj haljini sa golim leđima i dubokim šlicem. Uvek razigrana i vesela đuskala je i sa takmičarima slavila kraj još jedne uspešne sezone najpopularnijeg muzičkog šou programa.

Sezona pre te koja je trajala duže nego ostale zbog pandemija korona virusa takođe se završila glamurozno, a Sanja je tom prilikom zablistala poput prave princeze.

Haljina od tila, neobičnog kroja, savršeno je pristajala Sanji koja se može pohvaliti izuzetno vitkim telom.

Iako se moda menja, lepa voditeljka dokazala je da je uvek u trendu. 2018. godine blistala je uskoj, dugoj haljini koja pomalo podseća na venčanicu.

Međutim, ono što su svi primetili je to da Sanja obožava damske frizure te je gotovo svake godine imala punđu.

Baš tada pobedu je odnela Džejla Ramović koja se prilikom proglašenja pridružila Kužetovoj na sceni, a mnogima je zapalo za oko da su ponele veoma slične haljine.

Godinu dana nakon što se ostvarila u ulozi majke Sanja se pojavila na Grandovoj sceni i zasenila sve. Ne samo odevnom kombinacijom već i linijom koju je za veoma kratko vreme dovela do savršenstva.

A kako je Sanja Kužet izgledala na samom početku svoje karijere u „Zvezdama Granda“ saznajte u videu ispod:

Pročitajte i:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović