OVOM SNIMKU SE NISU NADALI Sanja i Voja ostali zatečeni usred emisije: „To ne liči na mene“ (VIDEO)

DSC09692 ok

Dobro poznati voditeljski tandem, Voja Nedeljković i Sanja Kužet već deset godina krase najpopularniji muzički šou „Zvezde Granda“. Iako se svojih zajedničkih početaka na Grandovoj scrni sećaju sa osmehom, iznenađenju koje su im priredili Vesna Milanović i Siniša Medić se nisu nadali.

Naime, u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ pušten im je video njihove prve zajedničke najave što je čini se, Sanju Kužet posebno zbunilo.

-Ne sećam se iskreno šta smo pričali, ali se sećam svoje prve haljine i svog prvog izlaza na scenu- priznala je voditeljka.

-Dobrodošli u osmu, spektakularnu, neviđenu sezonu „Zvezda Granda“- rekao je Voja tom prilikom, a sada vidno iznenađen videom koji je imao priliku da vidi, priznao da mu je deset godina proletelo kao tren.

JFSBJFN

-Kao da je bilo pre dve godine, a sad će deset godina. Neverovatno! Jedna decenija kako smo se Sanja i ja voditeljski uparili, vreme baš leti. U međuvremenu su nam i deca porasla, rodila se nova deca…- istakao je Nedeljković.

Ništa manje fascinirana nije bila ni Sanja Kužet za koju je iskustvo na velikoj sceni Granda neprocenjivo.

-Mnogo toga se dešavalo. Voja je tada bio u zajednici, a kod mene je to razdoblje baš bilo sadržajno. Iznenadili ste me sa snimkom, uopšte mi to nije palo na pamet (smeh) Uradili smo previše najava i odjava, ali ne znam da li biste nam poverovali da nijedna ta najava nikada nije bila napisana, niti rečena onako kako je bilo po dogovoru- otkrila je voditeljka.

SANJA KUZET ZGS SNIMANJE 11012023 FOTO FILIP 3 ko

Iako se publika nakon dugogodišnjeg rada i emitovanja „Zvezda Granda“ uverila da su Sanja i Voja neprevaziđeni tandem, kolege ne kriju da je tako bilo i na prvu loptu.

-Kliknuli smo odmah, a vremenom se opuštali i potpuno ukapirali. Eto ja sam Voji tada rekla da je neodoljiv, a to ne liči na mene, mada to znači da sam se ja zaista tako i osećala čim sam to mogla tako da kažem- objasnila je Sanja.

SANJA KUZET I VOJA NEDELJKOVIC ZGS SNIMANJE 11012023 FOTO FILIP 7 ok

Kako sezone koje traju čak deset meseci iziskuju da sa kolegama provodite veoma često više vremena nego sa porodicom, bitno je da radite u pozitivnom okruženju, a kak Voja kaže on je imao mnogo sreće.

-Ona nema tu nadmenost, što je najbitnije, jer ta nadmenost može da blokira i tebe samog i onoga ko radi sa tobom. Kada imaš tu situaciju onda se mučiš. Mi se nismo poznavali, razmenili smo možda 50 rečenica, a trebali smo da radimo zajedno videlo se odmah da hoće da radi- prisetio se Nedeljković.

S obzirom da su snimanja „Zvezda Granda“ često napeta i nepredvidiva Voja i Sanja tvrde da su izuzetno ponosni na zajednički rad i uspeh koji su postigli tokom svih ovih godina i postali zaštitna lica najpopularnijeg muzičkog šou programa, a kako su izgledali kada su prvi put zajedno najavili program pogledajte u videu ispod:

Foto: F. P.,
Autor: J. Jović