Login/Registracija

Tijana Milentijević pokazala nove silikone: Zbog povećanja grudi prošla kroz pakao: „Mnogo boli, ali se preživi za lepotu“ (VIDEO)

Pevačica Tijana Milentijević, kao i brojne njene koleginice, podvrgla se estetskim korekcijama kako bi postigla željeni izgled, i jedna je od retkih koja o tome javno govori.

Iako je svojevremeno izjavila kako je zadovoljna svojim izgledom, u međuvremenu poželela je da još jednom uveća grudi koje je premijerno pokazala na snimanju jedne Grandove emisije kada je za naš portal otkrila i zbog čega je to uradila.

To je neka mala promena, ja sam to želela i prosto ja želim da radim ono što se meni sviđa, i ako sam ja sebi lepa ja tako i zračim i onda se sviđam svim ljudima oko mene– rekla je Tijana koja tvrdi da uprkos stalnom radu na fizičkom izgledu, sebi često nađe i manu.

Nama ženama uvek nešto fali i uvek ćemo da nađemo neku manu i zamerku čak i kada ne fali ništa, ali oprošteno nam je. Mislim da nisam preterala i želela sam sebi to malo što je falilo da dodam i da gori leto i da gore spotovi– iskrena je Milentijevićeva.

Kažu da lepota boli sa čim se slaže i Tijana koja ne krije da je ova estetska procedura i tek kako bolna.

Boli puno stvarno, ali sve se preživi za lepotu (smeh)– priznaje pevačica koja tvrdi da je trenutno zadovoljna svojim izgledom i nema planova za dodatne promene.

A da li joj se dešavalo da joj gosti stavljaju bakšiš u grudi i kako reaguje na takve situacije saznajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/ Ž. Krstić