Login/Registracija

Sanja OVAJ SNIMAK nikad neće zaboraviti: „Da me karijere koštalo, taj momenat ne bih propustila“ (VIDEO)

Ko redovno prati „Zvezde Granda“ sigurno zna da Sanja Kužet nije slučajno voditeljka ovakvog televizijskog formata. Osim lepog izgleda, Sanja je zaljubljenik u muziku, a često na snimanju ume i dobro da zavrti kukovima.

Upravo jedan takav video postao je viralan na društvenim mrežama te su Vesna Milanović i Siniša Medić rešili da tokom emisije „Zvezde Granda Specijal“ podsete voditeljku na nezapamćeni spektakl koji je priredila na Grandovoj sceni.

-Svi primećuju tvoj savršen osećaj za ritam, ajde da pogledamo kako izgleda kad Sanju ponese, ovo je najgledaniji snimak, ja mislim u toj godini- istakla je Vesna, a onda je usledio snimak o kome će se još dugo pričati.

Potpuno spontano tokom nastupa jedne takmičarke Sanja je zaigrala van scene, a kako je žiri ostao bez teksta zbog njenog đuskanja Saša Popović joj je tražio da zaigra na velikoj sceni. Iako je u prvi mah odbijala, voditeljku je ponela atmosfera te je zamešala kukovima kao nikada do sada.

Svi članovi žirija, na čelu sa Sašom Popovićem odmah su skočili na noge i ispratili Sanju uz svaki takt, a u jednom momentu direktor se našao ni manje ni više nego na stolu. Potpuno očekivano nakon ludog plesa usledile su čestitke na voditeljkin račun, a Mili je Popovića izneo na rukama do scene kako bi izgrlio i izljubio Sanju.

-Ja nisam uopšte u tebe gledao nego u Sanju- rekao je Saša tom prilikom Sanji.

-Svi smo gledali u Sanju!- dobacili su svi članovi žirija.

I dan danas ovaj snimak izaziva osmeh na Sanjinom licu, a kako priznaje, sa ove tačke gledišta

-Mnogi novinari su me zvali nakon ovoga da dođem i komentarišem po raznim emisijama. Nisam prihvatala jer sam smatrala da je sve bilo rečeno tim snimkom. I nema šta ja sad tu mnogo da pričam, ali evo sada pošto smo naši, gledam ovo i da me karijere koštalo, ja ovaj momenat ne bih propustila ni za šta na svetu, apsolutno! Ja uopšte nisam imala nameru, bila sam uverena da nema šanse to da se desi ali je telo jednostavno krenulo- priznala je Sanja.

U videu ispod pogledajte kako je izgledao ples Sanje Kužet o kome se i dalje priča:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović