Login/Registracija

Sve ljubavi u „Zvezdama Granda“: Od druženja iza scene do braka (VIDEO)

U najgledanijem muzičkom u regionu „Zvezde Granda“ mnogim mladim ljudima se promenio život na bolje. Većini je takmičenje donelo enormnu popularnost i uspešnu karijeru, a nekom i ljubav.

Varnice su kod nekih zvezda „Granda“ planule na snimanju i krunisane su brakom, a kod pojedinih su se vremenom i ugasile.

Bračni par Ivana Pavković i Petar Mitić zajedno su učestvovali u petoj sezoni „Zvezda Granda“, gde su oboje stigli do finala 2011. godine. Tokom takmičenja su se samo družili, a nakon što su kročili na estradu iz prijateljstva se rodila ljubav, koja traje i danas.

Ivana i Petar su u braku skoro sedam godina i imaju sina Vujadina, kao i blizance Vuka i Vojina.

Još jedan bračni par iz redova „Zvezda Granda“ je primer snažne zajednice, a to su Nikolina Kovač i Saša Kapor. Ovaj mladi dvojac se prvo družio, a onda su počeli da se zabavljaju još dok se Nikolina takmičila u 2012. godine.

Godinu danas kasnije su se tajno venčali i iste godine postali roditelji sina Nikolaja, a zatim je na svet došla i ćerka Nikoleta.

Ko bomba je odjeknula vest davnje 2008. godine da su novi ljubavni par iz ovog takmičenja Rada Manojlović i Milan Stanković. Na prvi pogled, njih dvoje su ljudima bili spoj nespojivog, vremenom su se svi navikli i navijali za par koji je uspeo da sačuva vezu četiri godine. Posle turbulentnih svađa koje su punile štampu, Milan i Rada danas imaju samo lepe reči jedno za drugo i međusobno se podržavaju.

Nekoliko godina kasnije Rada je uplovila u vezu sa mlađanim kolegom Harisom Berkovićem, koja je godinama punila medijske stupce. Mnogi su najavljivali njihovu svadbu, ali je posle nekoliko godina skladne veze njihova ljubav ipak završena.

Aleksandar Marinković Gute i njegova izabranica Elena Milenkovska, pevačica koju je upoznao tokom takmičenja, Elena Milenkovska, stali su na ludi kamen i o tome obavestili svoje pratioce na Instagramu a nakon toga u dom je stigao sin Maksim.

Pevačica je Guteu nedavno podarila i ćerkicu kojoj su dali ime Miona.

Na ludi kamen 2017. godine stali su Gorana i Marko Gačić i to nakon veze koja je započela u „Zvezdama Granda“. Kuma na venčanju bila im je pevačica Tamara Milutinović, za koju danas oboje tvrde da je svedok njihovog početka i velika podrška.

Goga i Marko danas važe za jedan od najskladnijih parova među zvezdama „Granda“ i ne kriju da je njijova ljubav jaka kao i prvog dana.

Ipak, nekim parovima se nije posrećilo. Najintrigantiji par među zvezdama „Granda“ svakako su bili Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović, koji su se smuvali 2009. godine. Nakon njiihovog zajedničkog učešća u „Farmi 2“ 2010. godine gde su se stalno svađali, oboje su bili izbačeni iz „Granda“, a onda je njihova veza ubrzo pukla.

Iako su bili jedan od omiljenih parova iz „Zvezda Granda“, Aleksandra Prijović Ljuba Perućica nakon dve godine veze odlučili su da stave tačku na svoj odnos. Ipak, o ovom paru se i dalje piše, a sve zbog pravog razloga njihovog raskida koji nikad nisu otkrili.

Ana Sević i Darko Lazić su takođe pevači koji su se proslavili u „Zvezdama Granda“, a kojima se dogodila ljubav. Godinama su odolevali raznim medijskim pisanjima i aferama, a nekoliko godina nakon dolaska ćerkice Lorene na svet, javnost su obavestili da se ipak rastaju.

Ana je sada u braku sa biznismenom Danijelom, a i Darko je nedavno na tajnom venčanju izgovorio sudbonosno „da“ verenici Katarini Stojanović.

Milica Todorović je prvog dečka Nenada Jovanovića je upoznala zahvaljujući „Zvezdama Granda“. Sa ovim talentovanim momkom iz Beograda se zajedno takmičila u drugoj sezoni pomenutog takmičenja. Njih dvoje su bili nekoliko godina zajedno, a onda je Milica otišla u zagrljaj Radetu Kovačeviću, bratu pevača Saše Kovačevića.

Iz drugarstva Aleksandre Mladenović i četiri godine mlađeg Uroša Živkovića posle nekog vremena rodila se ljubav, na koju su im svi duže vreme ukazivali. Bili su omiljeni par kako u društvu tako i na ugovrenim nastupima koje su radili zajedno. Iako je svako krenuo svojim putem nakon raskida, ostali su u korektnim odnosima, i i dalje poslovno sarađuju.

Pored Uroša, Aleksandra je bila u vezi i sa Isakom Šabanovićem, ali se njihov razlaz nije završio u najboljim odnosima.

Iako i Isak i Aleksandra više ne govore i ne žele da se nađu u istoj prostoriji, pevačica sa Živkovićem često gostuje u emisijama i priznaje da se međusobno podržavaju.

Tanja Savić i Darko Filipović jedan su od parova koji su ljubav započeli tokom takmičenja. Nakon raskida oni su ljubavnu sreću pronašli sa novim partnerima, ali jedno o drugome nemaju mnogo lepih reči. Osim veza, zvezde popularnog muzičkog tamičenja učesnici su i ljubavnih trouglova.

Jedan od zanimljivijih je onaj između Joce StefanovićaSlobe Vasića i mlade Topalkove ćerke Helene. Naime, Helena je prvobitno bila u dugoj vezi sa Stefanovićem, međutim, nakon raskida mlada lepotica nije dugo tugovala, već se obrela u zagrljaju Jovanovog kolege Slobe Vasića. Ipak, ni jedna, ni druga veza nisu se završile slavno.

Neke ljubavi se nisu desile iako je bilo jednostranih simpatija. Pobednik „Zvezda Granda“ Riste Risteski u mnogim intervjuima izjavljivao je da gaji simpatije prema Milici Pavlović ali ona nije odgovarala, kao što ni Aleksandra Bursac nije uzvratila simpatije kolegi Emrahu Emši.

Nije čudno da su se mnogobrojni parovi upoznali upravo preko posla, a svedoci smo da su “Zvezde Granda“ iznedrile verovatno najveći broj ljubavnih parova.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić/Ž.Krstić