Login/Registracija

„Ovo je trebalo da bude romantično“ Marko Gačić nasamario suprugu, njena reakcija iznenadila sve (VIDEO)

cf92fed6bf60d837ea023d83e991e99b4db76429

Pevači Marko i Goga Gačić već nekoliko godina uživaju u ljubavi i važe za jedan od najskadnijih parova na našoj estradnoj sceni.

Jedno drugom su velika podrška i oslonac i kada je u pitanju karijera, ali i privatni život. Kako oboje naporno rade i nastupaju, svaki slobodan trenutak koriste kako bi odmarali i uživali u porodičnoj idili.

Aktivni su i na društvenim mrežama gde često svoje pratioce iznenade slikama i snimcima koji mnoge razneže, a nekada i nasmeju.

Naime, Goga je sada podelila jedan video na Instagramu, a ova situacija je nasmejala njene pratioce do suza.

Dok su se vozili u autu, Gogi se dopala pesma koja je se čula u pozadini, a htela je da usnimi ovaj momenat.

Međutim, kada je Marko video da je ona uzela telefon, ubzao je i video nije ispao onako kako je njegova supruga zamislila.

-Ovo je trebalo da bude romantično dok nije naišao auto iz suprotnog smera – napisala je pevačica uz video, a Marko je sve ovo ispratio smehom.

Podsetimo, Marko se nedavno u razgovoru za naš potral prisetio učešća u Zvezdama Granda, a tom prilikom je priznao da mu je ime poznatog oca samo otežalo učešće i da je morao više da se dokaže.

-U tom trenutku kada sam se takmičio, ime mog oca mi je bila otežavajuća okolnost, imao sam možda veću tenziju zbog toga. Neki komentari su tada bili da je to što sam ja u takmičenju namešteno, ali to nije bilo tačno. Čak, moj otac u tom trenutku nije bio za to da se ja takmičim, smatrao je da nisam dovoljno sazreo ni pevački ni što se posla tiče, obzirom da sam jako mlad krenuo u sve to. Ja sam još kao dete pratio „Zvezde Granda“ i želja mi je bila da zapevam jednog dana na toj sceni, to finale mi je bio uvek neostvarena želje. Uvek se rado prisetim tih dana takičenja i ponovo bih se prijavio – rekao je Gačić za Grand.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković