Login/Registracija

Milica Todorović zapevala majci na uvce, ona na ivici suza od radosti: „Srećan rođendan, voli te sin najviše“ (VIDEO)

milica todorovic ok

Pevačica Milica Todorović izuzetno je vezana sa svoje roditelje sa kojima je kontstantno u kontaktu, a svaki slobodan trenutak koristi kako bi upravo sa njima provodila vreme koje je u njihovoj porodici uvek ispunjeno smehom i šalom.

Danas je slavljenički dan u domu Todorovića s obzirom da njena majka Jasmina slavi rođendan, a pevačica joj je kroz nekoliko objava na Instagramu poželela sve najlepše.

Srećan rođendan majko, uvek ovako vesela da mi budeš i zdrava. Voli te sin najviše– napisala je u opisu snimka na kome ljubi mamu, a zatim pokazala i kako je nedavno pevala za nju hit Ane Bekute „Opet imam razloga da živim“ uz koji se ona veselila dok joj ćerka peva na uvce.

Todorovićeva je svojevremeno govorila i o teškim momentima u karijeri i odvajanje od roditelja koji su na nju ostavili posledice.

Teško mi padaju rastanci i odvajanja, to me prodrma. Zato se sada ne odvajam od mame, jer sam mlada otišla od kuće. Sa tatom sam na video pozivu. Što više vremena gledam da provodim s njima, život je kratak rekla je Milica svojevremeno.

BONSUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić