Login/Registracija

Uroš Živković otkrio zbog koje pesme je zaradio najviše novca

Sa samo dvanaest godina Uroš Živković osvojio je srca mnogobrojne publike, a danas važi za jednog od najpopularnijih pevača na javnoj sceni. Iako još uvek mlad Živković iza sebe ima nekoliko hitova, a nedavno je objavio numeru „Sto svirača“ koja je već na prvu loptu osvojila region.

-Filip Živojinović i Mare su radili pesmu, ali Prija je čula prva naravno i bila je strašni sud. U suštini, tu pesmu je prva otpevala Prija i ja kada sam čuo odmah sam rekao da može. Poenta ove balade je bila otvaranje mog nastupa. Za sad ima 4, 5 poznatih pesama i neke kavere, sve je to spakovano kako treba, prosto mi je falila samo neka numera sa kojom ću da izađem na binu- objasnio je Uroš.

Ipak, mnogi smatraju da je sa pesmom „Lazarica“ napravio veliki muzički bum, ali i da je to njegov najveći hit čemu svedoče milionski pregledi na Jutjub platformi te je voditelja Sinišu Medića zanimalo da li je baš sa tom pesmom zaradio najviše novca.

-Može se reći da mi je ona donela najviše popularnosti i da mi je podigla cenu- priznao je pevač.

Uprkos neverovatnoj slavi i popularnosti Uroš je uspeo da ostane skroman i prizeman i jedan od retkih kome je na prvom mestu da obezbedi svoju porodicu. Iako u medijima ne voli da govori o ciframa, Živković je otkrio kako troši novac koji zarađuje od nastupa.

-Neću da pričam o nekretninama, ali je normalno da brinem o svojim roditeljima i bratu, o familiji, oni su mi najbitniji. Kada su oni srećni i ispunjeni i ja sam. Bilo bi glupo da ja živim neki lagodan život, a da ljudi oko mene sebi ne mogu da priušte neki automobil ili nešto što žele. Džaba vam pare ako nemate sa kim da otputujete, ali i sa kim da ih podelite- objasnio je nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“.

BONUS VIDEO

Foto: F. Pavlović,
Autor: J. Jović