LJUBAVNA PRIČA KAO IZ BAJKE: Ovako su se upoznali Saša Kapor i Nikolina Kovač, jedna pesma je bila presudna

SASA KAPOR I NIKOLINA KOVAC ASMM SNIMANJE 27092022 FOTO MUNJA 24

Zvezde Granda Saša Kapor i Nikolina Kovač već dugo uživaju u svojoj ljubavi, a važe i za jedan od najskladnijih brakova na našoj estradi.

U nekoliko navrata se u medija pisalo da par ima krize u braku i da su pred razvodom. Međutim, oni su to ošto demantovali, ne saopšenjima i izjavama, već time što su i posle takvih priča ostali zajedno.

Saša je jednom prilikom ispričao kako su se on i njegova sadašnja supruga upoznali, a otkrio je i čime ga je osvojila lepa Nikolina.

– Mislim da se ljudi, generalno, sretnu. A i mlada je bila. Upoznali smo se tako što se ona tada takmičila, a ja sam došao u taj neki revijalni deo. Pevali smo duet moj i Ane Kokić “Ako ljubav nestane” i generalno mi smo to odradili kao da smo pevali sto puta pre toga, ali prve emocije nismo prepoznali u tom trenutku – ispričao je Saša i dodao da je dve nedelje nakon te emisije imao zajednički nastup u jednom klubu upravo sa Nikolinom i da je zapravo od toga sve krenulo. 

-Kada smo krenuli da se zabavljamo, primetili smo da je i pre toga postojala ta neka energija. Posle dve nedelje imao sam nastup sa njom i Anom Sević. Vidim ja ulazi jedna plava devojka u crnoj haljini sa placom kosom. Onda smo se baš upoznali, razmenili bar rečenica. Broj telefona sam uzeo od menadžera ranije, a ona tvrdi da je to sve bila fora – reako je pevač jednom prilikom.

BOSUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković