SUZE, SMEH, OVACIJE: Naša pevačica ostavila Sanju Kužet u čudu: „Naklon do poda carice!“

SANJA KUZET ZG SNIMANJE 27092022 FOTO MUNJA 20

Na snimanjima emisija „Zvezda Granda“, naše kamere često uhvate voditeljku Sanju Kužet kako uživa u pesmama koje takmičari izvode, a u gotovo svakoj epizodi voli i da zaigra.

Iako se ne bavi pevanjem, muzika je pokreće i ne propušta priliku da izdvoji vreme za sebe i uživa u dobrom koncertu za pamćenje kakav je u Beogradu priredila pevačica Tijana Bogićević.

Naime, nakon niza koncerata u Novom Sadu, pevačica moćnog glasa obradovala je i publiku u prestonici, a lepa voditeljka nije mogla da suzdrži emocije i oduševljenje koje je ovaj spektakl u njoj izazvao.

Od prvih do poslednjih taktova, Sanja nije mogla da stoji mirno, već je sve vreme pevala i igrala uz hitove koje je Tijana izvodila, a svoje oduševljenje podelila je i sa pratiocima na Instagramu.

07bd4f03f6bb219ff81cc6019343bdb04c5d5a0d

„Hvala za svaki ton ženo“, „Ona je čudo“, „Svaka čast carice! Naklon do poda“ opisi su videa koje je voditeljka objavila uz skandiranje i aplaudiranje tokom celog koncerta.

Pored Sanje, ovom događaju prisustvovale su broje ličnosti poput Jelene Tomašević, Saške Janx i Sare Jo koja nije mogla da obuzda suze usled naleta emocija koje je Tijana prenela na publiku.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić