„Sudbina je tako htela“, Nermin Handžić otvorio dušu o privatnom životu (VIDEO)

Prošle subote u emisiji „Zvezda Granda“ ovogodišnji pobednik Nermin Handžić predstavio je prvenac u svojoj karijeri na kojem su radili najbolji autori, Dragan Brajović Braja i suprug njegove mentorke Viki Miljković, Taške.

Nermin ne krije da se oduševio prilikom prvog slušanja ove numere i da će ubuduće, kao i do sada, u svemu slušati svoje mentore.

Dogovorimo se za sve, vrlo lagano zato što se obostrano poštujemo, obostrano smo se zavoleli i stvarno ih slušam kao da slušam svoje roditelje. Što se tiče prve pesme, meni se na prvu svidela jer je stvarno nekako hitčna, i ja mislim da će dobro proći– rekao je pevač.

NERMIN HANDZIC ZG FOTO MUNJA 33

U takmičenju milioni su ga upoznali kao vrhunskog izvođača narodne muzike, pa zato ne planira da odstupi od ovog žanra ni u daljoj karijeri.

Ja sam rekao uvek narodnjaci, mislim da neću skretati sa tog puta. Narodnjaci su zakon– iskren je Nermin.

Mnogi misle da je njegov spoj sa Viki Miljković bila sudbina i da se neće ponoviti ni sa jednim drugim kandidatom. A mladi Handžić otkriva da se ona prema njemu ponaša kao rođena majka.

Pa to je Bog nekako dao da se mi sretnemo i da mi ona bude mentor. Oni se i dan danas prema meni ophode kao da su mi roditelji. Sa njihovim sinom se družim jer nema velike razlike u godinama– objasnio nam je Handžić.

NERMIN HANDZIC ZG FOTO MUNJA 18

Navikao publiku da posle pobede nastupa samo sa mentorkom, zapitali smo se kada planira da počne da radi samostalno.

Već sutra letim za Švajcarsku, u subotu imam svoj samostalni nastup i već od sledećeg meseca imam još par nastupa koji radim sam bez mentorke. Polako se osamostaljujem, ali uvek je bolji nastup kada ona i ja kombinujemo jer narod baš to lepo prihvata– otkriva nam Nermin.

Mnogo posla, ostavilo mu je malo vremena za privatan život, pa tako priznaje da ljubavi nema ni na vidiku.

U ovom trenutku i ne, ali ja tražim normalnu devojku, kulturnu, poštenu. Ne sumnjam da ću je pronaći.

NERMIN HANDZIC ZG FOTO ELENA 86

Iako ga je većina zavolela još u prvom krugu takmičenja, neosporno je da postoje pojedinci kojima njegov lik i nije baš omiljen, ali Nermin ne dozvoljava da ga pogađaju negativni komentari.

Ko obraća pažnju na negativne komentare, pre ili kasnije će pasti na te komentare i onda će sve više i više obraćati pažnju na njih. Dok sam se takmičio, bilo koji negativni komentar da sam dobio, na taj jedan dobio sam 100 pozitivnih, tako da me to ne dotiče.

U videu ispod saznajte koje nam je detalje iz prviatnog života Nermin otkrio:

Foto: Z.K.Munja/ Printscreen,
Autor: B.Stuparušić