Login/Registracija

Saša Popović otkrio pikanterije sa snimanja ZVEZDA GRANDA: „Samo muškarci sede za stolom i svi komentarišu isto“

Već osamanest godina muzički šou „Zvezde Granda“ privlači veliku pažnju publike koja željno iščekuje svako snimanje i emitovanje. Ipak, gledaoce najviše zanima šta se dešava kada kamere nisu uključene i kakav zapravo odnos ima čuvena osmorka iz žirija.

Zato su Saša Popović i Ceca Ražnatović izneli sve pikanterije iz čuvenog bekstejdža i to u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ u kojoj su ove nedelje gostovali.

Budući da njihov dolazak u Grandov studio na Košutnjaku privlači veliku pažnju javnosti i medija, otkrili su ko uvek stiže prvi i da li neko kasni na snimanje.

-Svi smo profesionalci u svojim poslovima, tako da se zaista svi trudimo da dođemo na vreme i retko se desi da neko kasni, ako se i desi, uvek se izvini ili najavi. Poštujemo i svoje i tuđe vreme, tako da ne mogu nikog da izdvojim da kasni – rekla je Ceca, dok je Saša otkrio kako izgleda dolazak članova žirija iz njegovog ugla.

-Ja dođem prvi i ja sam uvek uzbuđen. Tog dana sam posebno uzbuđen, a znaš zašto – da vidim u čemu će se Ceca pojaviti. Vidi, za stolom gde sam ja sede samo muškarci i onda se ona pojavi i onda padaju komentari, komentarišemo joj stajling. Ali uvek je tip top – rekao je Saša, dok se Ceca nadovezala i istakla da joj zaista veliki teret predstavlja osmišljavanje stajlinga za čak 40 emisija.

I dok pojedini članovi žirija imaju stilistu, uključujući i voditeljku Sanju Kužet, Ceca je otkrila da sve kombinacije bira sama, a najčešće se sama i šminka.

-Nama ženama je teško, do duše Marija ima taj kežual stil, njoj je lako, a nama… Zaista je jako teško da si uvek drugačije odeven. To sve mora da bude drugačije, 40 različitih stajlinga, cipela, tašna, frizura– izjavila je ona, što je navelo Popovića da se priseti njenog šou programa u kojem je prikazala svoj „buvljak“,tačnije deo garderobe koji joj trenutno stoji u dnevnom boravku.

-Šta to tebi predstavlja problem? Ja kad sam video tvoj „buvljak“, ja sam rekao da me je Ceca nadmašila. Toliko garderobe u životu nisam video – našalio se Popović u emisiji koju možete da pogledate u nastavku.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić