Zvezda Granda i poznata reperka spremni za Evrosong: „Imamo tremu, molimo Boga da se žiriju svidi“

68857f8b5c37bd2630b7306e8edf320191390178

Radio Televizija Srbije nedavno je otvorila javni konkurs za izbor kompozicije koja će Srbiju predstavljati na Evrosongu 2023. godine. Kako za ovo takmičenje vlada veliko interesovanje domaćih pevača, a dan za prijavu važi još četiri dana, tako su zvezda „Granda“ i najpoznatija srpska reperka rešili da oprobaju sreću.

7e84c11ebde65bc8627a07aba5400d941cc07920

Savo Perović i Sajsi MC odlučili su da uđu u trku za srpskog predstavnika u Velikoj Britaniji, gde se ove godine održava Evrosong, i to duetskom pesmom za koju je melodiju pisao pevač, a reperka tekst.

Za Grand Savo je otkrio kako je posle šest godina i pesme „Derište“, ponovo došlo do saradnje i odakle ideja da učestvuju na „Izboru za pesmu Evrovizije“.

-Iskreno, sasvim slučajno i spontano je došlo do saradnje sa Sajsi. Imao sam melodiju i poželeo da mi ona piše tekst, jer sam znao da na takvu muziku samo ona može da napiše nešto dobro. Verovao sam joj i zaista je odradila maestralno.Osetila je pesmu, moju emociju, mene i oboje smo jako uzbuđeni i srećni – rekao je Savo za Grand i dodao da strepi od krajnje odluke stručnog žirija koji bira kompozicije za finalnu noć.

-Sada molimo Boga da će žiriju da se se to svidi i da ćemo proći u dalje takmičenje. Imamo energičnu pesmu sa dobrom porukom – istakao je Perović i nastavio:-Vi ne shvatate koju tremu imam sad.

Da je uzbuđen i nestrpljiv da uđe u trku za Evroviziju dokazuje i to što je i na društvenim mrežama pozvao fanove da mu „drže palčeve“.

Sajsi, hvala ti što si mi napisala ovo čudo i što smo opet zajedno u ovom projektu– poručio je Savo najpoznatijoj reperki na svom Instagram profilu.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić