Login/Registracija

Oženila se ZVEZDA GRANDA, mlada promenila 4 venčanice! Za Grand pevač priznao: „Uživamo u čistoj egzotici“ (FOTO)

svadba

Nakon dugogodišnje veze i romantične veridbe, nekadašnji finalista „Zvezda Granda“ Alen Hasanović konačno je izgovorio sudbonosno „da“.

Šerijatsko venčanje sa Aidom Cako održano je u Skoplju pre dva meseca, a mlada je za potrebe svečane ceremonije u džamiji promenila čak četiri odevne kombinacije.

svadba hasanovic 2

Beli kombinezon i bela haljina bile su njen izbor pre svečanog čina, dok je sudbonosno „da“ pred Bogom izgovorila u dugoj roze haljini.

Kako tradicija i nalaže, mladenci su ispoštovali sve običaje u krugu najuže porodice,dok ih veliko svadbeno veselje tek očekuje.

alen svadba dzamija

Nakon što su se zavetovali na večnu ljubav, možda i neočekivano, mlada je obukla dugu crnu haljinu sa šljokicama, dok je mladoženja odabrao klasično crno odelo.

svadba cetvrta vencanica 1

Pevač je za Grand otkrio zašto je izostalo veliko svadbeno veselje, ali i koju egzotičnu destinaciju su odabrali za medeni mesec.

-Odlučili smo da venčanje bude samo u krugu porodice. Organizovali smo samo pred svadbeni koktel, a prava, velika svadba će biti u aprilu ili maju 2023. godine. Priželjkujemo nešto neobično i luksuzno – rekao je Alen za Grand i dodao da je već počeo sa pripremama za veliko slavlje.

torta

-Razmišljamo o svim detaljima za svadbu, ali muziku još uvek nismo odabrali, nadam se da ćemo uskoro i to rešiti. U svakom slučaju biće neki dobar pevač, vrlo verovatno neko iz Makedonije – istakao je mladoženja.

Nakon venčanja u krugu porodice, novopečeni mladenci uputili su se na egzotičnu destinaciju na kojoj će uživati narednih deset dana. Kako kaže, medeni mesec provodi na najlepši mogući način i to na mestu o kojem je oduvek maštao.

alen hasanovic 1

– Provodimo se i više nego odlično. Vreme je prelepo, a Maldive smo odabrali zato što smatramo da je savršeno mesto za medeni mesec. Davno sam pričao kako ću kad budem našao svoju lepšu polovinu da idem da posetim Maldive i eto to mi se i ostvarilo –ponosno je rekao novopečeni mladoženja.

medeni mesec
alen 1
Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić