Nakon šoua Stefan Tomić priznao da je „u frci“, Almir Delić mu dao savet: „Videćeš kad se oženiš“ (VIDEO)

Duel Stefana Tomića i Almira Delića uneo je fantastičnu energiju na scenu „Zvezda Granda“ podigavši doslovno sve na noge, uključujući i Sašu Popovića.

Stefan Tomić i Almir Delić napravili spektakl

Nakon spektakla koji su napravili, oni su za Grand pokušali da odgonetnu kao su uspeli da izvedu ono o čemu i mnogi afirmisani pevači sanjaju na sceni.

-Ako je suditi po reakciji publike, izgleda da smo napravili ono što se očekuje od ovog šoua – rekao je Almir, a sa njim se slaže i Stefan:

-Sa tim ciljem smo se i popeli na scenu. Bili smo opušteni i publika je to primetila.

Stefan Tomić Almir Delić

Stefan Tomić i Almir Delić oduševljeni reakcijom žirija

Almir je bio oduševljen i reakcijom žirija.

-Leteli su papiri po studiju. Zapravo mi smo se i dogovorili, nas dvojica, još na probi kada smo se skapirali i videli o čemu se radi – naglasio je Almir i dodao da nikakve treme nije bio:

-Čim se izađe tamo to se u glavi nešto okrene, neki klik.

Stefan Tomić
Foto. Z.K.Munja/F.Pavlović

Stefan je priznao i da su i mentori uprkos svim predviđanjima kakva su mogla da projektuju na osnovu repertoara ipak i sami sigurno bili iznenađeni.

-Znali su, ali ova bina je takva da nikad ne znaš kako će to biti u paketu. Verujem da su i mentori imali tremu ali sve je ispalo kako treba. Mi smo dali svoj maksimum i to je i publika prepoznala – ispričao je Stefan.

Almir Delić
Foto. Z.K.Munja/F.Pavlović

Stefan Tomić i Almir Delić otkrili ko im je podrška

Almir je fasciniran što su njih dvojica kao žanrovski različita pevača uspeli da naprave šou, a porodica mu je definitivno pokretač da bude što bolji na sceni.

-Otac je ovde a podrška je moj sin koji još uvek ništa ne zna jer ima tri meseca. Za razliku od njega ćerkica ima 6 i po godina i ona sve zna. S njom imam vazda problem, ne mogu da je svaki put vodim. Malo je naporno jer smo imali česta snimanja, a čeka me i frka u kući. Neće se spavati dok god ja ne dođem – ispričao je Almir.

stefan tomić zvezde granda
Foto: Z.K.Munja

I Stefan je priznao da i kod njega vlada frka, i to kod devojke.

-Tako je, kao i uvek – priznao je Stefan, a Almir mu je dao savet kako da prevaziđe te „frke“.

-Videćeš kad se oženiš!

Almir Delić zvezde granda
Foto: Z.K.Munja

Razgovor sa Stefanom i Almirom pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić