Almir Delić otkrio zašto ne nosi burmu, nećete verovati šta je razlog (VIDEO)

ad

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ koji je poznat po britkom jeziku, ali i neverovatnom talentu za muziku Almir Delić bio je gost u emisiji „Grand magazin“, voditeljke je zanimalo gde mu je burma, a pevač je vešto izbegao odgovor:

Smeta mi kada treniram, pa sam morao da ga skinem – odgovorio je Almir.

Na pitanje da li njegovoj supruzi smeta što pevač skida burmu, odgovorio je:

Super mi je u braku, ako ste zbog teksta pesme pomislili nije tako. Supruzi ne smeta što ne nosim burmu, nismo još došli do te faze da se zbog toga prepiremo.

908

Tokom intervjua Almir je progovorio o raspravi sa Marijom Šerifović.

Kada dođete pred kraj meri se svaka sitnica. Komentarisao sam nešto za šta se posle ispostavilo da sam bio skroz u pravu. Infiltriralo mi se da sam rekao nešto što nisam, pa sam se pobunio jer sam držao svoju stranu i znao sam da sam bio u pravu. Morao sam da čekam mesec dana na emisiju da bi ostali videli da sam u pravu, a u međuvremenu smo se malo zakačili.

Pevač je tokom razgovora prokomentarisao estradu.

Na estradi ima dosta pretvaranja i licemerstva, stvari koje nisu realne, ali sve je to deo posla. Recimo bacanje onih silnih bakšiša uopšte nije tako kako izgleda, dosta toga ima dogovorenog. U par situacija sam bi i svedok ali sve je to deo javne scene. Čovek sam koji ne podnosi laž i licemerstvo. Okružen sam ljudim kojim mogu da verujem. Saradnike ne menjam godinama – rekao je pevač.

delic

Almir se nekoliko puta takmičio u „Zvezdama Granda“, a da li smatra da je na pravi način iskoristio svojih pet minuta.

Smatram da jesam, kada sam se prvi put pojavio pre nekih sedam, osam godina sam već osetio veliku promenu. Sada kada sam potpisao ugovor sa produkcijom to mi mnogo znači zbog mog posla i autorskih pesama koje snimam – zaključio je muzičar.

Ostatak intervjua poslušajte u videu ispod:

Almir je nedavno izdao svoju pesmu pod nazivom „Noći proveo za šankom“, a kako zvuči poslušajte u videu ispod:

Foto: Youtube/Printscreen,
Autor: I.Grk