Ovo još niste videli u Zvezdama Granda: Ceo žiri na nogama, Popović u transu: „Ovo je bolje nego za Novu godinu“

ipiccy image 13 1

Još jedan duel večeras završio se sa maksimalnim brojem glasova u kome su Stefan Tomić i Almir Delić odmerili muzičke snage.

Iako je vladala fenomenalna energija od starta ovog duela, pravi lom nastao je već uz prve taktove pesme „Mujo kuje“ koju je izveo Almir kada je ceo žiri uključujući i Sašu Popović poskakao na noge.

Ipak, žiri je za ovo veselje imao dodatan povod jer se nakon ove epizode ide na zasluženu pauzu od snimanja kojoj su se svi radovali.

Ovo je kraj prvog polugodišta. Idemo na pauzu. Jes! – dobacivali su članovi žirija, a Popović nije želeo da kvari njihovo uzbuđenje pa je odlučio da reč da samo mentorima.

Umesto da komentriše nastup, Bosanac se se obratio Saši sa zanimljivim zapažanjem.

Popoviću, ja znam da su tebi zmije u džepu, i umesto da izvadiš pet hiljada evra da zvekneš ti si izvadio toalet papir da baciš– rekao je Boske , na šta kretivni direktor nije ćutao:

Svako baci ono što mu treba. Ja samo čekam da se isključe kamere pa odoh po toalet papir– sa osmehom je odgovorio Saša.

IMG 5786 1

Na kraju, odlučeno je da obojica direktno idu dalje.

Ovaj apaluz su dobili kandidti zasluženo i idu direktno obojica. Ovo niko nije doživeo nego vas dvojica– dodala je Bekuta.

IMG 5819
IMG 5878

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić