„Sreo sam se sa čovekom čija je žena stradala u nesreći“: Đorđe David nikad emotivniji: „Pao mi je kamen sa srca“ (VIDEO)

Roker Đorđe David stigao je na snimanje „Zvezda Granda“, a onda se oglasio za Grand i otkrio da se sreo sa čovekom čija je supruga nastradala u saobraćajnoj nesreći u Severnoj Makedoniji.

Đorđe priznaje da je razgovor protekao u najboljem redu, i dodaje da mu je bila velika želja da se sa čovekom sretne oči u oči.

GONLINE.02 02 03 06.Still041

Đorđe David na snimanju „Zvezda Granda“ otkrio da se sreo sa čovekom čija je žena stradala u saobraćajnoj nesreći

-Moram da vam kažem ovako, da ne bih pričao svima pojedinačno. Bilo je nekih naslova koji su bili tendeciozni, i koji su me raznosili i mene i moju porodicu. Meni je jako važno da kažem da sam se susreo sa čovekom čija je žena stradala u nesreći – počeo je on za Grand.

GONLINE.02 02 18 22.Still042

Đorđe David: „Sreo sam se sa čovekom čija je žena stradala u nesreći, pao mi je kamen sa srca“

Đorđe je zatim govorio kako je protekao razgovor i otkrio da mu je nakon tog susreta pao ogroman teret sa srca.

– Razgovor koji smo vodili je krajnje, normalan, krajnje ljudski, krajnje očinski. I on je otac ženskog deteta i ja sam otac ženskog deteta i to je nešto. To je za mene bilo veoma važno da skinem ogroman teret sa srca jer sam znao da on želeo da čuje priču iz glave čoveka koji je sedeo za volanom. Važno mi je što sam pričao sa čovekom koji je apsolutno svestan situacije i svestan da sam neko ko je u tom trenutku bio savestan i koji je postupio u momentu najbolje što je moglo – kazao je Đorđe, a video pogledajte na početku teksta.

BONUS VIDEO – Saša Popović o promenama u „Zvezdama Granda“ i Ani Sević

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: A.Milinković