Login/Registracija

Stefan Tomić „popio“ kritike od Marije Šerifović, pa poručio: „Biće otvorena borba“ (VIDEO)

Iako je već iskusio Grandovu scenu bivši učesnik „Zvezda Granda“ Stefan Tomić rešio je da se ponovo vrati na veliku binu i da sve od sebe da u ovoj sezoni zablista u spektakularnom finalu.

Međutim, nije sve prošlo onako kako je zamislio, a svoje utiske nakon nastupa podelio je sa ekipom Grand redakcije.

-Konkurencija je uvek bila jaka jer ovde dolaze najbolji takmičari iz svih krajeva- rekao je Stefan za Grand.

STEFAN TOMIC 29 GOD. KRALJEVO 3

Uprkos kritikama stručnog žirija Tomić neće posustati, a kako kaže pred njim je naporan rad sa mentorom Đorđem Davidom.

-Uh, očekuje nas težak rad. Moglo je to da prođe i mnogo bolje i slavnije, ali dobro. Potrudićemo se da sledeći put i svaki naredni bude sve bolje i bolje- samouvereno je poručio Stefan.

Iako se nije proslavio u prvoj emisije nove sezone „Zvezda Granda“ u svoj uspeh sa mentorom čvrsto veruje te tvrdi da Đorđa Davida ne bi menjao za nekog drugog člana žirija.

-Sa Đorđem imam izuzetno lep i skladan odnos tako da ne znam šta bi bilo kad bi bilo, ali sam za sada zadovoljan Đorđem i mislim da će to biti pun pogodak- istakao je takmičar ne krijući da od ove sezone ima velika očekivanja.

-Iskreno se nadam ove godine finalu, svakako ću dati sve od sebe, a predstoji otvorena borba.

IMG 6632

Podsetimo, Stefan Tomić plasirao se direktno u naredni krug takmičenja sedamaneste sezone „Zvezda Granda“ uprkos kritikama koje je posebno „popio“ od Marije Šerifović.

-Prvu pesmu si pevao jako loše i čudi me da si se usudio, prošao si već takmičenje, sve sam od tebe čula i videla i ne znam šta još može da se desi- rekla je Šerifovićeva nakon Stefanovog nastupa, a sličnog stava bile su i njene kolege iz žirija, pa i sam mentor.

-Stefane ti si se pokvario, ali moramo da te popravimo. Teško je popraviti čoveka koji je bio dobar, nego od starta uvesti u priču-rekao je roker.

IMG 6639 1

BONUS VIDEO: Ovako je Ceca Ražnatović pratila prvu epizodu „Zvezda Granda“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović/ A. Milinković