Isplivala prva fotografija sina Sidika Šabanovića, ponosni roditelji blistaju od sreće (FOTO)

sidik sabanovic pod pritiskom

Ove subote u „Zvezdama Granda“ saznali smo da je takmičar Sidik Šabanović postao tata, a tu informaciju podelio je njegov mentor Dragan Stojković Bosanac.

Ekipa Granda došla je u posed prve fotografije malog Edhema koji na na svet stigao pre manje od mesec dana.

FILP2967

Isplivala prva fotografija sina Sidika Šabanovića

Fotografiju je na društvenim mrežama podelila Sidikova supruga Emina, dok ponosni roditelji blistaju od sreće nakon rođenja nasledika.

Informaciju da je postao tata Sidik je uspeo da sakrije od medija, ali je njegov mentor Dragan Stojković Bosanac u emisiji mladom pevaču čestitao.

-Hteo bih da Sidiku čestitam rođenje sina Edhema i nek je živ i zdrav! Sidik, ti si danas od svih kandidata daleko bolje pevao, bravo Sidiče tako se pevaju sevdalinke i pesme koje sam ja komponovao -rekao je Bosanac.

zena sidika sabanovica 2

Podsetimo, Sidik je jednom prilikom za Grand otvoreno govorio o supruzi, a tada je priznao da je njihova veza počela spontano i da je Emina nakon samo nekoliko meseci rešila da se preseli iz Slovenije i počne život u Bosni.

-Moja žena je iz Gradačca, mi smo se upoznali na jednoj svadbi, to je baš bilo onako spontano. I sve se desilo u vrlo kratkom vremenskom periodu. Ona je bila u Sloveniji sa sestrom i ocem, tamo je studirala, mi smo se dogovorili hoćemo li… Otišao sam po nju i doveo sam je kući. Kada je ovaj posao u pitanju, imam podršku od žene, porodice i svih, tako da sve je super za sad – rekao je on nedavno za Grand.

BONUS VIDEO – Sidik Šabanović o supruzi i tajnom venčanju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Instagram,
Autor: A.Milinković