Sidik Šabanović dobio sina, Bosanac ga otkucao: „Neka je živ i zdrav“

ipiccy image 3 8

Dejan Dačević i Sidik Šabanović razigrali su publiku i žiri na samom kraju emisije, kada je Sidik podelio najlepše vesti da je postao otac.

Nako izjednačenog rezultata, usledilo je natpevavanje u kome je Sidik bio nadmoćniji čime je obezbedio mesto u četvrtfinalu.

Sidik Šabanović nastup:

Iako su članovi žirija još jednom imali težak zadatak, složili su se da je Šabanović bio dominantniji.

Sidik je bio bolji i u oficijalnom delu i u akapeli– rekla je Bekuta sa kojom se složio i Mili.

Tešku odluku pred sobom imala je i Ceca koja je istakla da su obojica bili sjajni a zatim odbrusila Bekuti koja je pričala tokom njenog izlaganja.

FILP2912

Dva sjajna kandidata i Bekuta ajde ućuti ko Boga te molim. Dobacuješ mi dok izlažem svoje mišljenje– oštra je Ražnatovićka dok se Ana branila kako je rekla da su oba kandidata sjajana.

Dejan je bio odličan takođe i ne bi bilo fer da se ne glasa za njega– dodala je Svetlana, dok je Viki rekla da je kod njene odluke presudila akapela.

Dejan Dačević nastup:

Snežana nije krila oduševljenje Šabanovićem za koga je priznala da je njen miljenik.

Sidik Šabanović dobio sina!

Sa osmehom na licu Bosanac se zahvalio na glasovima za Sidika i otkrio lepe vesti o svom kandidatu.

Hteo bih da Sidiku čestitam rođenje sina Edhema i nek je živ i zdrav! Sidik, ti si danas od svih kandidata daleko bolje pevao bravo Sidiče tako se pevaju sevdalinke i pesme koje sam ja komponovao– rekao je Boske, a kandidat se zahvalio svima na čestitkama.

Dejan Dačević i Sidik Šabanović akapela:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić