„Nisam stigla da se isplačem“, Šejlu nakon pobede savladale emocije, progovorila o napadima: „Život je prekratak“ VIDEO

Nakon pobede u 17. sezoni „Zvezda Granda“, Šejla Zonić bila je na snimanju emisije „Zvezde Granda Specijal“ koja će se emitovati ove subote, 15. juna na kanalu Pink televizije, od 13.30 časova.

Šejla se pojavila u društvu kolega iz finala, koje će takođe gostovati u specijalnom izdanju emisije koju vode Vesna Milanović i Siniša Medić, i tom prilikom za Grand otkrila kako se oseća nakon trijumfa.

šejla zonić pobednica
Šejla Zonić pobednica „Zvezda Granda“

Šejla, prošlo je samo nekoliko dana od spektakularnog finala, kako se osećaš sada, je l’ bilo suza?

„Živa sam, hvala Bogu (smeh)! Nisam još uvek uspela da shvatim šta se dešava jer sam odmah upala u kolotečinu, tu su gostovanja u medijima, svi su mi rekli da to iskoristim maksimalno i ja to radim sa zadovoljstvom. Imam nastupe, radim sad za vikend, pa dok budem putovala imaću vremena da saberem fino utiske, pa malo i da koju suzu pustim. Presrećna sam i preponosna što sam ostvarila svoja očekivanja i očekivanja ljudi koji su glasali za mene. Emocije su ogromne, naravno pozitivne.“

Pa, ti nisi imala vremena ni da se isplačeš kao čovek?

-Pa, nisam, samo ono malo što sam plakala kad je bilo proglašenje i to mi je to (smeh), ali ajde, biće.“

šejla zonić pobednica

Trenutak kada je tvoj otac izašao na scenu u finalu, rasplakao je tebe, ali i milionski auditorijum, da li si imala prilike da pogledaš taj snimak?

„Pogledala sam i baš je dirljiv trenutak. Drago mi je što je to ostalo negde zabeleženo i što ćemo uvek imati priliku da se prisetimo toga. Mislim da se takav trenutak više nikada neće ponoviti.“

Da li si se čula sa mentorkom Cecom Ražnatović nakon finala?

„Nismo još stigle da se čujemo, da detaljno porazgovaramo o svemu. Kao što je i rekla ono veče, preponosna je i srce joj je puno, kao i meni. Puno mi je srce zbog uspeha, uspešnog mentorstva i imam samo reči hvale za mentorku.“

šejla zonić pobednica

Tvoj suprug Armin se oglasio na društvenim mrežama i zamolio ljude da ne vređaju tebe i tvoju porodicu, da li i ti imaš šta da poručiš onima koji vas negativno komentarišu?

„Meni je sad trenutno u fokusu da se bavim svojom prvom pesmom, da ona bude pun pogodak i želim svu energiju da usmerim ka tome. Ništa drugo me ne zanima, ja sam umetnik i to živim ceo svoj život.“

Kažu da ko peva ne misli zlo, koju pesmu bi ti zapevala ‘hejterima’?

„Uh, sad si me uhvatila na blef (smeh). Nemam sad ništa da zapevam za njih, ali evo jedne poruke, bez pesme, za sve ljude dobre volje ‘Volite se, ljubav je predivna i život je prekratak da bi se bilo koja druga emocija živela, samo ljubav, ljubav i ljubav'“.

Ipak, Šejla je pustila glas pred našim kamerama, a šta je zapevala i zbog čega je prasnula u smeh, saznajte u videu na početku teksta.

šejla zonić pobednica

Podsetimo, Šejli Zonić nakon pobede u „Zvezdama Granda“ dodeljen je automobil marke „Škoda Kamik“, a ekipa Granda prisustvovala je svečanom trenutku.

Šejla se pojavila u pratnji supruga Armin i otkrila da je neizmerno srećna što je dobila svoj prvi auto.

Poseban je osećaj kad mogu da kažem da zvanično imam svoj prvi automobil. Odgovoran sam vozač, neko sam ko pazi u saobraćaju na sve i ovaj auto i sebe u njemu ću da čuvam, kao i sve koje ću da vozim. Suprug i ja ćemo da vozimo ovaj auto, najvažnije je da nas posluži– rekla je pobednica „Zvezda Granda“, a potom otkrila koga će prvo provozati u novoj mašini.

Auto je vrhunskiima mesta za sve. Kad krenem na turneju imam mesta za sve i za mikrofon, za stalak i za veliki kofer i moj i suprugov i onaj ko zasluži ide sa nama– sa osmehom je rekla za Grand.

šejla zonić pobednica

Podsetimo, finalisti „Zvezda Granda“ gostovaće ove subote, 15. juna u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ koja će se emitovati na televiziji Pink od 13.30 časova.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović