Ovako je izgledao prvi nastup Šejle Zonić u „Zvezdama Granda“: Pobednica rasturila repertoar Marije i Verice Šerifović, svi zanemeli VIDEO

Prvi nastup Šejle Zonić u Zvezdama Granda

O talentovanoj Šejli Zonić iz Tuzle, nakon pobede koju je odnela u „Zvezdama Granda“ ne prestaje da bruji region, a iako je tokom takmičenja stekla status favorita, malo ko se seća kako je izgledalo njeno prvo pojavljivanje na Grandovoj sceni.

Šejla je već u prvom krugu postavila visoke standarde kada je izvela težak repertoar sa pesmama „Ne dam bolu da me slomi“ Verice Šerifović i „Nismo smeli“ Marije Šerifović, zbog čega je dobila kompliment da je zvezda rođena.

Prvi nastup Šejle Zonić u Zvezdama Granda
Prvi nastup Šejle Zonić

Ona se tada borila u duelu protiv iskusne kandidatkinje Andrijane Petrušovske koju je uspela da nadjača.

Ana Bekuta priznala je kako nije očekivala da će neko tako dobro izvesti dve teške pesme već u prvom krugu.

 – Bila sam skeptična zbog izbora pesama, ali si me demantovala, sjajno si otpevala obe– oduševljena je bila Bekuta.

Prvi nastup Šejle Zonić u Zvezdama Granda

Čim je ugledala i čula Šejlu, Marija Šerifović je prepoznala sa društvenih mreža, ali je morala da proveri da li je ona „ta“.

-Da li si ti nekad snimila moju pesmu za reel, da li si ti ta Šejla sa Instagrama? -pitala je Marija, a takmičarka odgovorila potvrdno.

-Znači, to si ti! Drago mi je. To je super, odlično pevaš i sve je jasno. Nisam sigurna da li je ikada iko pokupio sve ukrase i svu lepotu Veričine pesme ovako, a sedim ovde 48 godina, tako da bravo, čestitke na tome- rekla je oduševljeno Marija, a kako je izgledalo Šejlino prvo pojavljivanje pogledajte u videu na početku teksta.

SEJLA ZONIC 29 GOD. TUZLA 5

Šejla je u popularnom šouu bila u timu Cece Ražnatović koja joj je od početka pružala podršku, a osvojila je publiku svojim fantastičnim pevanjem, ali i fascinantnom životnom pričom o čemu je Grand prvi pisao.

Na pitanje kakvi su joj planovi nakon pobede, Šejla je sa osmehom odgovorila:

-Više nema povratka nazad, sad samo napred i jako (smeh). Idem dalje da snimam svoje pesme i spotove, da gradim svoju karijeri. Ovo je definitivno bila odskočna daska, stepenica za moj put u nešto mnogo veće.

BONUS VIDEO- Ceca o napadima na Šejlu Zonić:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić