Oglasio se Šejlin muž zbog pobedničkog koncerta: „Ne stavljajte je u kontekst rata i prošlosti“

IMG 7940

Armin Zonić, muž pobednice 17. sezone „Zvezda Granda“, Šejle Zonić oglasio se danas i otkrio da li će biti pobedničkog koncerta u Bosni.

Besan i razočaran zbog napada na njegovu suprugu Šejlu, Armin je poslao brutalnu poruku onima koji su izneli uvrede na njen račun.

-Zamolio bih svoje prijatelje da mi više ne šalju linkove sa društvenih mreža gde poznati i nepoznati profili vređaju Šejlu i mene, stavljajući nas u kontekst rata i prošlosti. Šejla je u finalu otpevala dve bosanske sevdalinke!- poručio je Zonić, a potom nastavio:

-Kao akademski muzičar u regionalnom takmićenju je predstavila Tuzlu, Sanski Most i Bosnu i Hercegovinu na veoma lep i moralan način, a mnogi vide samo mržnju koju imaju u sebi i to izbacuju kroz razne uvrede prema Šejli koja nije ni bila rođena kada su se mnoge stvari dešavale. Ne mogu nikome reći koga će voleti ili mrzeti, ali ne radite to preko naših leđa!

IMG 7981

Mnogi su iščekivali datum pobedničkog koncerta pobednice Šejle Zonić, međutim kako je njen suprug otkrio, za sada ga neće biti.

-Do sad nas niko nije kontaktirao od nadležnih, za pobednički koncert u Tuzli, tako da postoji šansa da se ne desi. Bavite se realnim problemima da nam barem u budućnosti bude život lakši, bolji i srećniji- zaključio je Šejlin suprug.

Screenshot 20240612 111912 com.facebook.katana edit 191045644858868 1
DSC06391 768x512 1

Podsetimo, nakon Šejlinog trijumfa u „Zvezdama Granda“, pred našim kamerama govorili su i pevačicini roditelji koji su napade na svoju ćerku doživeli veoma bolno.

-Teško jako. Najteže je svakom roditelju kad mu neko nešto ružno kaže o njegovom detetu. Imali smo strpljenja. Neka svako misli šta hoće, džabe mu. Ja nikad ne bih hteo da gradim svoju karijeruniti bih dozvolio svom detetu da gradi svoju karijeru na tuđem nekome– rekao je Šejlin tata za Grand, nakon čega se pobednicina majka rasplakala.

IMG 0002

BONUS VIDEO: Intervju Šejlinih roditelja nakon pobede u ZG

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović/Printscreen,
Autor: J. Jović