Konačno je isplivala istina: Otkrivamo u kakvom su zapravo odnosu Šejla Zonić i Đula Drini (FOTO)

šejla i đula

Iako se u danima pred veliko finale „Zvezda Granda“ spekulisalo da su pobednica Šejla Zonić i šestoplasirana Đula Drini velike rivakle, one su sada rešile da stanu na put pričama koje kruže pretežno na društvenim mrežama.

I tokom takmičenja su obe za Grand isticale da se poštuju, cene, ali da se i privatno druže, dok su ipak neki pomislili da je situacija drugačija.

SEJLA ZONIC FOTO MUNJA 38 ok

Ekipa Granda je sada došla u posed fotografije koja je nastala baš u noći velikog finala, a na kojoj se vidi da su pevačice zagrljene i nasmejane.

Ovim gestom su još jednom stale na put spekulacijama i potvrdile da između njih nema rivaliteta niti loših dešavanja.

šejla i đula
Ustupljena fotografija Đula Drini

Podsetimo, Đula je nakon ispadanja u finalu za Grand rekla da joj je upravo Šejla favorit za pobedu i da joj želi u svu sreću u nastavku finala.

Super, ja sam preazadovoljna, želim svu sreću pobedniku i nadam se da će biti iz Bosne pobednik svu sreću Šejli i neka bude najboljarekla je Đula za Grand u noći finala.

Podsetimo, odmah nakon proglašenja, Šejla se oglasila za Grand i otkrila kako se oseća nakon pobede u „Zvezdama Granda“

-Zbunjena sam, puno je emocija tenutno, ali su sve pozitivne emocije. Čekam sutrašnji dan da se malo slegne sve, ali sam presrećna što sam ispunila svoja očekivanja, ali i očekivanja moje porodice i svih onih koji su glasali za mene- rekla je Šejla Zonić sa suzama u očima u ekskluzivnom intervjuu za Grand.

BONUS VIDEO – Intevju Šejle Zonić nakon pobede u „Zvezdama Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković