Ona je najškolovanija ZVEZDA GRANDA i u takmičenju je eksperimentisala sa žanrovima: Ovako peva pobednica Šejla Zonić (VIDEO)

IMG 9948
Zvezde Granda – proglašenje pobednika za sezonu 2023/24, Šejla Zonić

Šejla Zonić (30) pobednica je ovogodišnje sezone „Zvezda Granda“, koje je održano prošle subote.

Od prvog pojavljivanja na velikoj sceni „Zvezda Granda“ Šejla Zonić je ostavila upečatljiv utisak kao devojka sa apsolutnim sluhom, koja gotovo perfektno izvodi sve muzičke žanrove.

Kao najobrazovanija kandidatkinja je kroz čitavu sezonu takmičenja eksperimentisala sa muzičkim žanrovima i opravdala sve za šta se godinama školovala.

Zvezde Granda su bile odskočna daska za Šejlu

zvezde granda
Pobednica „Zvezda Granda“, Šejla Zonić

Od pop hitova Marije Šerifović pa sve do pesama sevdaha i hitova Verice Šerifović zbog kojih joj je i žiri skidao kapu, Šejla se u takmičenju izdvojila kao vrsan interpretator koji sa lakoćom izvodi sve žanrove, zbog čega je od početka važila za favorita.

Talentovana pevačica tvrdi da je počela da peva kada je naučila da govori, a sa samo šest godina imala je prvi kontakt sa klavirom.

zvezde granda pobednica i mentorka

Pohađala je nižu i srednju muzičku školu, nakog čega je Šejla upisala i Muzičku akademiju u Sarajevu gde je nastavila da se usavršava i gde je i magistrirala.

Diplomirala je s najvišim ocenama, a njeni profesori često su je hvalili kao jednu od najperspektivnijih mladih umetnika, a dobijala je podršku i od starijih kolega sa estrade.

proglašenje pobednika zvezde granda

Tokom Zvezda Granda pokazala svoje neverovatno muzičko umeće

Kada je upisala magistarski rad počela je da radi kako bi se finansijski osamostalila, a zatim je usledio poziv grupe „Divanhana“, čiji je postala član i sa kojima je pevala sevdah. Sa njima je snimila studijski album kada je prepoznala i ljubav prema studijskom radu za koji je do tada sumnjala da nije dovoljno dobra.

pobednica zvezde granda sejla zonic
Zvezde Granda, pobednica Šejla Zonić podigla trojef

Šejla je već sa prvim pojavljivanjem dobila podršku žirija, koja od tad nije ni prestajala, te je postala jedina takmičarka koja nijednom nije završila u baražu.

-Da li si ti nekad snimila moju pesmu za reel, da li si ti ta Šejla sa Instagrama? -zanimalo je Mariju Šerifović kada je prvi put videla, a Šejla je odgovorila potvrdno.

-Znači, to si ti! Drago mi je. To je super, odlično pevaš i sve je jasno. Nisam sigurna da li je ikada iko pokupio sve ukrase i svu lepotu, a sedim ovde 48 godina, tako da bravo, čestitke na tome!– rekla je na početku sezone Šerifovićeva, a komplimenti na račun njenog pevanja nisu prestali da se nižu sve do finala.

Sve Šejline nastupe iz „Zvezda Granda“ možete da pogledate u videu ispod.

Na nagovor supruga Armina Šejla se pojavila u „Zvezdama Granda“, gde je na kraju i trijumfovala.

Ljudi često misle da je Armin samo moj suprug. Ja ne bih bila danas ovde u takmičenju da nije njega. Dvoumila sam se da li da se prijavim, da li sam dorasla tim stvarima, da li je ovaj svet za mene. Muzika jeste nešto što ja živim, ali da nije njega ja se ne bih pojavila, podržao me je. On vodi sve moje društvene mreže, on je kreator svih objava. Nije on mene ubedio da moram da se prijavim, samo mi je govorio šta su benefiti, šta nedostaci i ja sam izvagala– rekla je u jednom razgovoru za Grand.

sejla zonic

BONUS VIDEO: Šejla i Ceca nakon pobede u „Zvezdama Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!


Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić