„Kako peva moja sestričina?“ Kemal Malovčić puca od ponosa zbog Šejle Zonić (VIDEO)

sejla zonic
Šejla Zonić i Kemal Malovčić

Mladu pevačicu Šejlu Zonić publika je upoznala pre nekoliko nedelja kada je svojim glasom očarala sve u „Zvezdama Granda“.

Iako o svom privatnom životu nije ranije govorila u medijima, ekipa Granda je saznala je njen ujak poznati pevač i velka zvezda bivše Jugoslavije.

SEJLA ZONIC 29 GOD. TUZLA 5
Šejla Zonić i Kemal Malovčić

Radi se o pevaču čuvene grupe „Južni vetarKemalu Malovčiću, koji se nedavno oglasio na društvenim mrežama i prizano da je ponosan na svoju sestričinu.

Šejla Zonić i Kemal Malovčić

-Je l’ si video kako peva ona moja sestričina? Ona peva i na engleskom, peva sve, ali i svira, ona je profesor – rekao je Kemal u jednom videu.

Podsetimo, Šejla je postala poznata široj javnosti kada je videe svog pevanja delila na društvenoj mreži Tik-Tok, a ovu informacuju je obelodanila Marija Šerifović tokom Šejlinog prvog nastupa.

sejla zonic i kemal malovcic
Šejla Zonić i Kemal Malovčić

 Je l’ si ti ona Šejla koja je pevala moje pesme na Tik-Toku? Sećam te se još od tad, drago mi je što sam imala priliku da te čujem uživo, samo tako nastavi, odlična si – rekla je Marija tada.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Nastup Šejle Zonić u Zvezdama Granda:

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović/Instagram,
Autor: A. Milinković