Šejla Zonić cilja na pobedu u „Zvezdama Granda“, a evo kako reaguje na kritiku Marije Šerifović: „Napokon me je primetila“ (VIDEO)

Šejla Zonić bila je anonimna devojka koja se na društvenim mrežama proslavila pevanjem hitova Marije Šerifović, a sad je svojim maestralnim talentom raspametila i žiri i gledaoce „Zvezda Granda“.

Ove subote Šejla je bila jedini ženski izazivač koji je oduševio sve i prošao u narednu rundu takmičenja, a za Grand simpatična kandidatkinja otkrila je svoje impresije i priznala da cilja na pobedu u najgledanijem šou programu.

SEJLA ZONIC 29 GOD. TUZLA 5
Šejla Zonić Zvezde Granda

– Jako sam zadovoljna svojim nastupom, sa tim što uvek ima prostora za rad i za nešto bolje, više, tako da sledeći put idem jako i grizem. Žao mi je što sam ja jedina ženska takmičarka koja je prošla dalje. Konkurencija je bila zaista jaka tako da razumem i članove žirija, nisu imali lak zadatak, ali eto, mi koji smo tu idemo dalje– istakla je Šejla za Grand.

Na pitanje i da li joj to imponuje i kako se oseća povodom toga što je jedina ,,odabrana“, odgovara:

– Svakako da mi imponuje. Nije svejedno stati ispred svih tih ljudi koji su jako iskusni i dobro znaju svoj posao, i da ti na kraju upute sugestije, i kritike i pohvale, to je zaista velika čast.

Nekada pevala pesme Marije Serifovic na drustvenim mrezama sada cilja na pobedu u Zvezdama Granda 3

Ono što je ostavilo najveći utisak jeste komentar članice žirija Marije Šerifović, koja je nakon Zonićkinog nastupa prokomentarisala.

Je l’ si ti ona Šejla koja je pevala moje pesme na Tik-Toku? Sećam te se još od tad, drago mi je što sam imala priliku da te čujem uživo, samo tako nastavi, odlična si – istakla je Marija, a mi smo pitali Šejlu kako se oseća zbog toga što je se jedna takva zvezda setila.

Nekada pevala pesme Marije Serifovic na drustvenim mrezama sada cilja na pobedu u Zvezdama Granda 5

Napokon me je primetila – sa osmehom je rekla takmičarka pa otkrila kako reaguje na pohvale, ali i sugestiju da mora da poradi na personalitiju:

To je meni jako drago, Mariju kao i sve ostale članove žirija jako cenim kao muzičare i svi su zaista izuzetni. Rekli su mi da moram da poradim na scenskom nastupu, tako da eto, biće bolje, nek’to bude iznenađenje za sledeći put. Dajem sebi obavezu za to.

Nekada pevala pesme Marije Serifovic na drustvenim mrezama sada cilja na pobedu u Zvezdama Granda 2

Za kraj, na pitanje dokle misli da će u ovom takmičenju dogurati, Šejla je ko iz topa odgovorila:

– Do pobede! Imam veliku podršku iz Sanskog Mosta odakle sam, ali i Tuzle, grada u kom sad živim i odgornost prema sebi i prema svima njima.

Kompletan intervju možete pogledati u videu na početku teksta, a Šejlin nastup u „Zvezdama Granda“ pogledajte u nastavku.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Boba poljubio Brenu na promociji

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: V.Brusin