I ovo se desilo: Saša Popović u čudu zbog ravnodušnosti žirija na takmičarke: „Šokiran sam vašim izjavama“

sasa popovic u cudu zbog ravnodusnosti zirija 2

Iako smo navikli na oprečna mišjenja i čarke među članovima žirija, nakon jednog duela je Saša Popović u čudu zbog ravnodušnosti žirija na takmičarke koje su izazvale gotovo identično mišljenje.

Izazivač Anđela Arman iz Vršca delila je scenu sa Aleksandrom Ivanov iz Kruševca kada je žiri glasao 4:3 u korist Aleksandre, da bi Saša Popović izjednačio rezultat i njihovu sudbinu ostavio u rukama Marija Šerifović.

popovic u cudu zbog ravnodudjnosti zirija aleksandra ivanov andjela arman

Armanova je pevala „Zagrli“ i „Košta me“, dok je iskusno već viđeno lice na Grandovoj sceni odabrala numere „Stine“ i „Zaslužio si sve“.

Kandidatkinja broj dva, pevala si kao da si neka drugorazredna pevačica koja peva u Prčnju, to sa tim dugim tonovima je bilo strašno. Druga pesma, hvala ti na njoj jer je osveženje i toga se drži. Kandidatkinja broj jedan, svežija, upakovanija, sviđa mi se tvoja muzikalnost i zato sam glasao za tebe – reko je Đorđe David sa čijim mišljenjem su se složili gotovo svi.

0A0A1027

Viki i Sneža tvrdile su da je Ivanova bila stabilnija, i da je u drugoj pesmi pokazala šta može zbog čega su joj dale glas, dok su pohvalile Anđelu za nastup, a od njihovog mišljenja nije se puno razlikovalo ni Cecino.

BONUS VIDEO: Ceca se obratila bivšoj takmičarki, Saša šokiran

Meni su one bile egal i tako je i presuđeno. Aleksandra je moja bivša kandidatkinja i presudila sam u njenu korist, a Anđela imaš lep glas i mislim da treba da budeš sa nama– dodala je Ražnatovićka zbog čega je Popović u čudu:

Moram da kažem da sam šokiram ovim izjavama do sada– izjavio je glavni sudija, nakon čega se nadovezala Bekuta koja je svoju podršku dala Aleksandri iz istih razloga kao i njene kolege, u čemu je podržao i Bosanac.

0A0A1015

Glasao sam za broj dva zbog prethodnog komentarisanja, bila si ubedljivija sa isto grešaka, kandidat broj jedan je kao senica uplašena ali sa lepim glasom– dodao je Boske sa kim je mišljenje delio i Mili.

Na kraju Marija je kao iz topa presudila sa kojom kandidatkinjom će raditi.

Aleksandra je bila ubedljivija s’ toga Aleksandra ostaje– kratko i jasno je presudila Marija.

BONUS VIDEO – Ana Bekuta i Mili u žestokoj svađi

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić