Marija poludela zbog takmičarke koja peva rok i narodnjake: „Nemate identitet, ne radi to“

marija poludela zbog takmicarke koja peva rok i narodnjake 1

U želji da se pokažu u što boljem svetlu, učesnici često preteraju, zbog čega je Marija poludela zbog takmičarke koja peva rok i narodnjake kada joj je održala lekciju za pamćenje u nadi da će primeniti njene savete.

Nakon muškog duela koji je otvorio emisiju, Valentina Matić iz Bratunca i Irma Hasić iz Tuzle predstavile su se na velikoj sceni „Zvezda Granda“.

ipiccy image 6 1

Valentina je pevala „Tango“ i „Jeleče“ i tako predstavila sebe u rok i narodnom stilu, dok je Irma odabrala „Korake ti znam“ i „Taj život moj“ i nakon jednoglasne odluke žirija ostala u timu Ane Bekute.

S obzirom da se Matićeva predstavila sa dva potpuno drugačija žanra, Marije je upitala šta peva kada je sama sa sobom više, na šta je ona odgovorila pop, zbog čega se Šerifovićeva pitala zbog čega je onda pevala i Zoricu.

valentina matic 1

Volim da pevam i jedno i drugo, Zoricu sam pevala i na audiciji. Radila sam i sa vokal koačom– počela je da objašnjava takmičarka.

Ne radi to, postavka tvog glasa nema veze sa narodnom muzikom to ti je najdobronamerniji savet za drugu pesmu. Prva pesma okej, tu ti verujem i to si ti. Nemoj to raditi sebi, imaš dovoljno sluha da čuješ, nemate identitet– konstruktivno je obrazložila, sa čim se u potpunosti složio Saša Popović.

sasa popovic u cudu zbog ravnodusnosti zirija

Mili je smatrao da je Irma bila mnogo spremnija i ubedljivija o čemu svedoče i glasovi, dok se složio sa Marijinim mišljenjem za Valentinu kojoj je Snežana dala ozbiljan savet.

Ne smeš da se kockaš kada su takmičenja u pitanju. Slažem se da ti pop bolje leži, druga kandidatkinja je bila bolja i zato je dobila moj glas– jasna je bila Đurišićka, što je potvrdila i Ceca kao i Đorđe.

irma hasic

Viki takođe nije imala ništa da doda na perthodno izlaganje kolega, već je obe kandidatkinje pohvalila za izgled, dok je Bosanac kratko reko: „To je to“.

Valentina dobar si kandidat dobra ti je energija, ovo večeras shvati kao jednu lekciju iz koje si mnogo naučila. Moja mila Irma nemoj biti nervozna– rekla je Ana Bekuta.

BONUS VIDEO – Svađa oko Harisa Skarepa u emisiji

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić