Login/Registracija

Danju OVERAVA DOKUMENTA, noću briljira u ZVEZDAMA: “Prepoznaju me na radnom mestu“ (VIDEO)

Nakon velikog kiksa u petom krugu takmičenja “Zvezde Granda“, kada se jedva sa tri glasa plasirala u baraž, Aleksandra Ivanov opravdala je poverenje mentorke Cece Ražnatović i ovog puta zakucala šesticu k’o vrata.

Kako kaže, koliko god se trudila i vežbala, na sceni se ponekad dese nepredviđene okolnosti koje kasnije rezultiraju gorim plasmanom od očekivanog. Međutim, Saša Popović u njoj je prepoznao nešto običnom čoveku nevidljivo, i dao joj drugu šansu.

– Nadam se da ću nastaviti ovako kao sada. Jako mi je bilo krivo prošli put što sam razočarala tim i mentora jer je moglo mnogo bolje. Ali nekada ne možemo da računamo na neke stvari- iskrena je Aleksandra.

Na sceni nisu izostale ni suze radosnice koje je minutima lila dok je stručni žiri govorio sve što je ikad želela da čuje o svom pevanju. Iako po prirodi nije preterno emotivna osoba, osećanja su je ovog puta savldala.

– Desi se neki momenat.. Bila sam skeptična oko izbora pesama, nisam znala da li ću izneti kako treba, tako da nisam očekivala toliki broj glasova, zato je i usledila ta reakcija- priznaje ona.


Pažnju publike privukla je već za vreme svog prvog pojavljivanja, ali ne zbog raskošnog talenta već neobične priče o njenom navodnom poreklu. Saša Popović tada je doveo žiri u nezgodnu situaciju i naterao ih da pogađaju iz koje strane zemlje Aleksandra dolazi.

– Živela sam četiri godine u Italiji a koleginice su u bekstejdžu rekle da sam došla iz Italije ali ja ne mogu da lažem. Zato je bilo tog pogađanja, ali ja sam iz Srbije iz najlepšeg grada Kruševca– ponosno ističe takmičarka.

Priznaje da joj pored porodice i sugrađani daju vetar u leđa, a neretko se desi da je i prepoznaju na njenom radnom mestu, koje je sušta suprotnost sceni.

– Radim kod notara, pravnik sam po struci i jednom dok sam overavala nešto ušla je neka gospođa i rekla da joj ličim na Aleksandru Ivanov. Prećutača sam, a onda je koleginica ustala i rekla: “Pa to jeste ona!“. Naravno sutradan su počele da stižu čokolade, poklončići i tako– kaže Aleksandra.

Ceo intervju sa Aleksandrom pogledajte u videu ispod:

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac