Login/Registracija

Sanja Kužet ozbiljno zabrinuta: „Ne znam šta ćeš posle ovoga?“ (FOTO)

Voditeljka muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Sanja Kužet svake subote pleni svojom maestralnom ulogom domaćina ovog popularnog šoua, ali i svojim stasom. Sanja ne samo što mnoge muškarce ostavlja bez daha, već su i pripadnice lepšeg pola oduševljene njenim izgledom.

Gotovo svaka haljina koju Sanja nosi u „Zvezdama Granda“ savršeno joj pristaje, a kreacije su sve lepše i lepše. Zato je i samoj Sanji je veoma teško pronaći favorita, a nakon sinoćne epizode voditeljka se ozbiljno zabrinula, i to sa razlogom.

-Ne znam šta ćeš za finale, posle ovoga, da mi osmisliš? – pitala se Sanja, jer joj je poslednja haljina savršeno legla i pita se hoće li kreatori nadmašiti perfektan stajling koji će upotpuniti njen božanstveni luk kakav viđamo iz emisije u emisiju.

S obzirom da se „Zvezde Granda“ bliže finalu koje je zakazano za 24. jun, kreatori imaju sve manje vremena da stvore perfektnu odevnu kombinaciju, ali ne treba sumnjati da će im kao i do sada poći za rukom da voditeljka zasija na velikoj Grandovoj sceni.

Epitet najlepše voditeljke Sanja ponosno nosi već godinama te je nedavno otkrila kako i nakon dve decenije karijere reaguje na komplimente.

Mislim da su mi bili dobri koraci u predstavljanju same sebe, u smislu gradnje imidža. Pravi put sam birala, iako se nisam trudila skrenula sam pažnju definitivno. Drago mi je što posle dvadeset godina karijere i sa mojih četrdeset godina mi kažu da sam lepa. Prija mi kad čujem takve komentare- iskrena je Sanja.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić