Login/Registracija

„To me je dotuklo, bio sam potpuno van sebe!“ Đole Đogani posle 22 godine progovorio o razvodu, a od jedne pesme su napravili kuću

Denser i pevač Đole Đogani trenutno je u srećnom braku sa Vesnom, sa kojom ima dvoje dece, sina Adriana i ćerku Lauru. On je odlučio da ispriča da se posle prvog braka sa Slađom Delibašić jako razočarao u ljubav.

-Verovao sam da ljubav između mene i Slađe nikada neće prestati. Čak smo i zajedničku kući napravili od novca koji smo zaradili od pesme „Idemo na Mars“. Zamišljao sam da ću ja tamo jednog dana kada ostarim sedeći sa porodicom, imati svoje unuke i onda BAM! Desio se raspad. To me je dotuklo, bio sam potpuno van sebe! To da ti ostavljaš ženu koju voliš, a najviše stradaju deca. Meni je bilo logično da oni budu sa mamom – rekao je Đogani, pa dodao da posle toga nije verovao u ljubav.

-Posle toga nisam verovao u ljubav. Bio sam baš onako van sebe. Izvini, vratile su mi se one emocije koje su tada postojale. Znaš ono kada ti se dogodi nešto loše pa se vratiš na to i ponovo proživljavaš sve – ispričao je denser i naglasio kako se osećao tada.

– Bilo mi je teško, jer otišli su mi i žena, i deca, i posao. Nisam hteo da se ubijem zbog Slađe, ali mi je bilo teško. Prvo, ode ti žena koju si voleo, ode kuća, posao… Ti onda nemaš satisfakciju, nemaš ništa. To je težak period, ali na sreću došla je Vesna – rekao je Đole.

O razlazu kada par ima decu Đole kaže da treba dobro promisliti, naravno ukoliko postoji mogućnost međusobnog dogovora.

-Dobro treba da razmisle roditelji pre nego što se razvedu. Ja sam kasnije krenuo u novi život sa Vesnom i trgao sam se, ali Slađi nije svejedno. Pričali smo pre par meseci. Posle svega rekla mi je da kad bi se vratila u taj period da ne bi to uradila. Rekla mi je pogrešila sam. U mladosti pomisliš možda je ovo bolje pa praviš neke balanse. Treba ulagati u prorodicu i u osobu sa kojom živiš. a ne samo da tražiš razlog da odeš zato što ti je zasmetalo nešto što je sigurno moglo da se ispravi – zaključio je Đole.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić